+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 27 / 28 İlkİlk ... 17 23 24 25 26 27 28 SonSon
Toplam 420 mesajın 391-405 arasındakiler
Bu başlıkta buluşma organizasyonları için fikir alışverişinde bulunalım

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    gecen sene çocuğu komşuya bıraktık. apar topar sınavdan sonra eve döndük gelmek istiyordum ama çocuk durmayınca napalım kısmet. bu sene başka zübüş cocuğa bakacak biri var

Benim sınav derdim yok zübüşEfekt eğer buluşma kararlaştırılırsa çocuğunuzu da getirin siz sınavdayken ben bakarım yahu dert etmeyin yeter kiArkadaşlar cidden diğer şehirlere nazaran Ankara çok sönük bu konuda,ilgililere duyrulur!

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

evet doğru birde ankara buluşması yapılsın bizde gelelim arkadaşlar

Gençler Ben Ankara İçin El Atacamda Kolum Kalır Diye Korkuyom..d

Hadi oradan bi sinema organizasyonu dedin ,yalan oldu hemşo..Bekle bekle filmin dvd'si çıkacak yahu
    Neyse biz çağrımızı yaptık,e görüldüğü üzere talep sayısı da artmakta ,gerisi bu organize işlerinde tecrübesi olanlara kalıyor artık!

evet haklısın hemşo üzgünüm
    Konu MiKaiL.S tarafından değiştirilmiştir (29.03-2012 Saat 12:21 ).

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: cdisci Mesajı Gör
    evet doğru birde ankara buluşması yapılsın bizde gelelim arkadaşlar
    Yapacağız İnsallah abi Bu yaz güzel bir organizasyon Serkan beyle birliklte AMa Çok ciddi anlamda bır organızasyon olmasını hedeflıyoruz Ankara ya yakışır sekılde

Güzeeeel, düşünce bazında ise eylemi arkasından gelir,Ankara gurubu olarak ucundan tutsalar muhteşem olur,haaa birde Anıt Kabir ziyaretini ayarlarsanız TADINDAN YENMEZ bilesiniz....

miremur;

Emrullah Abicim Ankara olurda Anıtkabir olmazmı İnsallah Güzel Uzun süre dillerden düşmeyecek Bir organizasyon Organize edilicek.

KonuraIp;

avanslarımızı alıpda buluşmaya gelsek olur mu

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: izmir efesi Mesajı Gör
    KonuraIp;

avanslarımızı alıpda buluşmaya gelsek olur mu
    Olur Hoca :

ah Ben Ankarada olacaktım ki vakti zamanında ayda bir neredeyse düzenlerdik yahu. Özlüyorum valla o günleri

Peki ya şimdi hiç mi yolun düşmez oldu buralara E ozaman ayda bi gelsen hiç de fena olmaz kızıl tiçırım

Standart Erzurum buluşmasıda olsun mu?? :)

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba canlar;
    Erzurum'lu olan Erzurum'da toplanmak kaynaşmak isteyen varsa irtibata geçsin benimle olur mu tşk şimdiden..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı