Benim sınav derdim yok zübüşEfekt eğer buluşma kararlaştırılırsa çocuğunuzu da getirin siz sınavdayken ben bakarım yahu dert etmeyin yeter ki
Arkadaşlar cidden diğer şehirlere nazaran Ankara çok sönük bu konuda,ilgililere duyrulur!
![]()
|
|
|
|
Benim sınav derdim yok zübüşEfekt eğer buluşma kararlaştırılırsa çocuğunuzu da getirin siz sınavdayken ben bakarım yahu dert etmeyin yeter ki
Arkadaşlar cidden diğer şehirlere nazaran Ankara çok sönük bu konuda,ilgililere duyrulur!
![]()
evet doğru birde ankara buluşması yapılsın bizde gelelim arkadaşlar![]()
bende yapılması istiyorum.![]()
Gençler Ben Ankara İçin El Atacamda Kolum Kalır Diye Korkuyom..d
Hadi oradan bi sinema organizasyonu dedin ,yalan oldu hemşo..Bekle bekle filmin dvd'si çıkacak yahu
Neyse biz çağrımızı yaptık,e görüldüğü üzere talep sayısı da artmakta ,gerisi bu organize işlerinde tecrübesi olanlara kalıyor artık!![]()
evet haklısın hemşo üzgünüm
Konu MiKaiL.S tarafından değiştirilmiştir (29.03-2012 Saat 12:21 ).
Güzeeeel, düşünce bazında ise eylemi arkasından gelir,Ankara gurubu olarak ucundan tutsalar muhteşem olur,haaa birde Anıt Kabir ziyaretini ayarlarsanız TADINDAN YENMEZ bilesiniz....
miremur;
Emrullah Abicim Ankara olurda Anıtkabir olmazmıİnsallah Güzel Uzun süre dillerden düşmeyecek Bir organizasyon Organize edilicek.
KonuraIp;
avanslarımızı alıpda buluşmaya gelsek olur mu![]()
ah Ben Ankarada olacaktım kivakti zamanında ayda bir neredeyse düzenlerdik yahu. Özlüyorum valla o günleri
![]()
Peki ya şimdi hiç mi yolun düşmez oldu buralaraE ozaman ayda bi gelsen hiç de fena olmaz kızıl tiçırım
![]()