Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 44 mesajın 1-15 arasındakiler
[Üye buluşması] 6 Nisan Salı İzmir'de çay-kahve...

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart [Üye buluşması] 6 Nisan Salı İzmir'de çay-kahve...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar son dakikada aldığım bir habere göre acilen başlık açıyorum.

İnciraltı Türkevi'ni çalıştıran Affan & Gürhan ERHAN arkadaşlarımızın daveti var. Kendileri bizler gibi, engelli.
    İşletmelerinin her köşesi bizler için uygun hale getirilmiş. Burası aynı zamanda tiyatro ve düğün salonu olarakta kullanılıyor. Sahnesinde dahi rampa var.
    Denizin içinde desem yeri var, kazayla itiş kakış yaprsanız korkuluklardan denize düşersiniz

Bu salı günü öğlen saat 12:00'de canlı müzik eğlence var. Engellilere meşrubat ikramı olacak. (Çay, kahve, kola)

Katılımcılar:

01- Jem + 2
    04- Mülkü Aşırt + 4
    09- bodrumlu + ?
    10- zekhan

Bilmeyenler İçin Uydudan Yer Tarifi

Konu Jem tarafından değiştirilmiştir (04.04-2010 Saat 14:34 ).

Sayın jem izmire yeni taşındığım için orayı bilmiyorum.karşıyaka dan gelirken konak tan aktarma yapmak gerekir değilmi. Yada doğru otobüs varmı.bide salı günü hariç eş ve çocuklarımızla gelsek kabul ediyorlarmı.çadır kampink bölümü varmı.balık tutabilirmiyiz(balık varmı).cevabınız için şimdiden teşekkürler.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Merhaba jem.
    balıkesir edremitten arabamla 2 kişi geliyoz bu istikametten gelen varsa 3 kişilk daha yer var.
    Güzel olacak eminim.

Üçkuyular iskeleye denizden gelip, yarım saatte bir kalkan 480 nolu otobüse binerseniz ulaşabilirsiniz. Eshot sitesine girersen, Üçkuyular İskele hatlarını öğrenebilirsin. Ayrıca mavi çizgili yer, 270 ve diğer İnciraltı otobüslerinin kullandığı caddedir.
    ÇADIR KENDİNE AİT VARSA KURACAK İMKAN VAR!
    Balık olayına gelince.....
    Yanına bol bol yem alabilirsin. Denizin gölet gibi içerde kalan kısmında balıklar dans ediyor. Uygun yem ve olta ile, şansında varsa bir sürü balık tutabilirsin.
    Orası her zaman açık, çeşitli yiyecekler ve meşrubat servisi var. Dilediğin zaman gidebilirsin.

http://www.facebook.com/people/Incir...996?ref=search

Konu Jem tarafından değiştirilmiştir (04.04-2010 Saat 17:52 ).

zekhan abi yaw ben mayısdaki pikniğe giderim buna gelmem ben...elmalı kurabiye varken mayıs da kuru kuru bi meşrubat için gitmmmeeemmmm

hafta içi bir gün olmasından dolayı katılamıyorum. artık mayıstakine kısmet

Arkadaşlar salı günü sahipleri ile görüşme yapacağım. Eğer uygun olursa pikniği orada yaparız. Bakarsınız canlı müzik falan denk gelir, enfes olur...

Sayın jem .ben eşimle beraber katılmak istiyoruz.eğer uygunsa.karşıyaka dan gelecekler varsa onlarıda alabilirim.(münübüsümle gelmeye karar verdim)bu taraftan gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

ya levent bi buluşmadan da eksik kal arkadaşım

salı büyük ihtimalle katılamayacağım gibi görünüyor arabamı sattım manisadan gelmeye çalışacaktım birde bende özürlü olduğuma dair fotokopi var hast.raporu yani kimlik yok geldiğimde ne gibi durumlarla karşılaşabilirim çünkü görünen herhangi bir rahatsızlığım yok kimlik kontrolü varmı

duygu bahçesi

sana göbek adımın kamber olduğunu söylemeyi unuttum sanırım

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: levent retinis pigmentoza Mesajı Gör
    duygu bahçesi

sana göbek adımın kamber olduğunu söylemeyi unuttum sanırım
    Levent mayıstakine gidemiceksin bari bunu kacirmada git derim.. kehanetimide unutma derim başkada bişi demem derim...

dememiştin levent onu da öğrendik

hafta içi olması çok kötü oldu ne yalan çalışınca zor vesselam...

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı