Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 9 / 28 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... SonSon
Toplam 420 mesajın 121-135 arasındakiler
[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Atomiğim, minerva'm, ece'm sizleri de görmeyi çok çok istiyorum. Lütfen ya bir de Roac... sen de gelll.....

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Rafık acele ediyon ya.Daha sayacaktık biz.
    Karaçocuk,antioksidan ve akşahin abimiz ve değerli eşleri,abdullahtr,capricorn,adanadan Ali doğan Mesut abim,murat (0180 olanından) Oturanboğa ve ve ve...keşke bütün dostların gelme şartları olsada gelseler.Hadi şartları biraz dah zorlayın be...

Şimdi Hasan'ın saydıklarını bende sayacaktım
    Rivacaprio'da var...
    En iyisi isim saymamak.. yoksa fena olacak

demi saymamak en iyisi yoksa hepsini mümkün değil sayamayız. kocaman bir aileyiz biz.Şirinem var, buyucu var,şehribanu var mezo var...varda var
    Sohbete döndürdük yine.İlgili modum benim mesajlarımı silebilir....

modda kural hatası yaparsa, bize kötü örnek olursa, yandık biz

07 antalyalı;
    Dostum bende Serik'liyim... Tanışalım istersen...

hasan hocayı bende adana buluşmasında tanımdım gerçekten dürüşt ve saygılı birisi yanlış yapmaz camur at izi kalsın ayakları yapıyorlar hasan hocam böyle bir organisyonda bulundugu için onu yürekten kutluyorum böyle bir organisyona saglam insan bile cesaret edip kalkamıyabilir tbr ederim hasan hoacam seni ALLAH yardımcın olsun inşş

Standart emeğe saygı lütfen

Öncelikle HASAN kardeşim sen organizasyonuna bak güzel dostum kımın dediği önemli değil bu tür durumlarda yüreği ,gönlü,temiz dostum derler diye bir laf vardır.Demeleri önemli değil biz ve bizim gibi insanlar ileririye bakarlar .

Sahil çocuğu olarak denizin dalgalarının kıyıya vuruş sesini duyuyorum dediğim gibi hava iyi olursa kesinlikle yüzeceğim.

Beyler bayanlar ankaradan gitmek isteyen yokmu arabayla bu otele . 100 liraya otele götürülür geride getirilir. Işde kampanya hade sıkıldım ankaradan diyen arasın beni. 0542 662 70 72

buyucu sende gel tabı ben korurum senı.

Merhabalar

İstanbul dan ERTUĞRUL büyük ihtimal bende gelecem yanıma arkadaş lütfen benzine destek

Arkadaşlar Çanakkaleden katılan yok mu?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Kosovalı Mesajı Gör
    Merhabalar

İstanbul dan ERTUĞRUL büyük ihtimal bende gelecem yanıma arkadaş lütfen benzine destek
    Kosavalı lütfen eğer katılımınız kesin ise isminizi yazdırın.Önceden üye sayısına göre odalar bloke edilecek.Zor durumda kalmamak için LÜTFEN katılımının kesin ise isminizi yazdırınız.

Konu Kapatıldı!
Sayfa 9 / 28 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı