Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 24 / 28 İlkİlk ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 SonSon
Toplam 420 mesajın 346-360 arasındakiler
[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    işallah allahtan bir mani çıkmassa sabırsızlıkla bekliyorum

oooo benimde güzel değil ne yani sesmiz güzel değil diye türküde mi çığıramayacağız.hem zaten herkez kendi telaşından bizim sesimizi duymaz bilem çaktırma sen boş ver içinden geleni yap annaştıkmı

Süper bir eğlence olacak yanınızda olmayı çok isterdim.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Makri Mesajı Gör
    hasankrmn,
    Sırf meraktan soruyorum. Bu toplantının onur konuğu kim olacak? Tanışma kokteyli olacak mı? Olacaksa ne zaman?
    Antalya'da buluşacak arkadaşlara,
    Sanırım bir yanlış anlaşılma var ve düzelteyim. Makri yukarıdaki soruyu hasankrmn'a sordu. Orada da yazmıştım ama tekrarlıyorum. Merakımdır sadece.

yaa bi şaka yapıldı arkadasım sizlerle tanısmak bizleri cok mutlu edicek inşallah süper dakikalar geçircez böle bulusmalartı düzenleyen ve katılan biri olarak sölüyorum iyki gelmişim dedik hep iyki düzenlemişizz dedik eminim buda öle olcak HAYDİ CANLAR ANTALYAYA

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: erdemli Mesajı Gör
    film koptu burda umarım düzenleyenler sıkıntıyı giderirse iyiki gitmişik diyelim
    ordaki ortamın süper olcagından eminim hatta şimdiden heycan son noktada

arkadaşlar bizlerde antalya gurubu olarak şunu söyleyebiliriz. bu buluşma kaynaşma ve tanışmak üzere düzenlenmiş bir buluşmadır. konuyu bilmeyenler lütfen sulandırmasın. burda tek olarak kimse özel bir onur konugu degildir buraya gelen ve burda ki güzel ortamda bulunmayı düşünen herkes bizlerin antalya gurubu olarak ONUR konugudur ve bizlere katılımlarıyla ŞEREF verirler. zaten cok az kalan bu buluşmayı bizler heyecanla bekliyoruz.. sevgiyle kalın..

valla ben gelicem inş. bi aksilik olmazsa bu organizasyon kaçmaz

yani bu kadar uzatmanın bulandırmanın bi alemi yok insanlar uğraş veriyolar emek veriyolar ne kadar araştırma yapıldı bu otel olayı için bunların hepsi zaten dostluk adına arkadaşlık adına değilmi engelleri yıkmak adına değilmi biz kendi aramızda böyle dağılırsak toplumda bir olmayı nasıl düşünebiliriz lütfen bir adanalı olarak söylüyorum hepimiz bir olalım ve gelebilecek olan herkesi bekliyoruz.ayrıca bu buluşma için katkıda bulunan tüm arkadaşların daha şimdiden emeğine ve yüreğine sağlık

engelsiz bir yaşam için el ele

daha ne denirki bu sözün üstüne

hasan abım kuyucak abım hasanla cok guzel bı organısasyon ıcındesınniz gene cok güzel ah antalyada olsam gelırdım ama
    ben artık amasyadayım size bol eğlenceler

Smile

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: denizkızı88 Mesajı Gör
    engelsiz bir yaşam için el ele

daha ne denirki bu sözün üstüne
    aynen öyle güzelim!

ayşegül_01 kardeşim teşekür ederim düşüncelerine cok güzel özetlemişsiniz. bu antalya buluşmasını takip eden arkadaşlarımızın şunu bilmesini istiyorum bunu düzenlemek için hasan kuyucak ve hasan hocam ın ne zor koşullarda uğraş verdiklerini bilmelerini istiyor ve lütfen emeğe sayğı diyorum .. bütün uğraşlar dostluk ve arkadaşlık için. sevgiyle kalın..

yav her bulusmada bı tatsızlık cıkaran olur zaten..3 ekımdede gorduk yasadık takmayın gelecek olan daGLARI DELER YINE GELIR GELMIORUM ÖZEL DAVET ETMEDINIZ DIYENDE ZATEN GELESI YOKMUS DERIM BEN..EVINDE OTURSUN EGLENDIGIMIZ RESIMLERE BAKMAKLA YETINSIN..

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    ya arkadaşlar ben şaka sözler sarfettim kusura bakmayın muzipliğim üzerimde bugün.benden dolayı bi sıkıntı olduysa özür dilerim sizlerden.ve sıkıntı olucaksa vaz geçebilirim gelmekten ...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık