Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 28 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 12 ... SonSon
Toplam 420 mesajın 16-30 arasındakiler
[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Harika olmuş böyle bence.. Antalya'da olması otelin ulaşımıda kolaylaştıracaktır.. Emeklerinize sağlık Hasan abim ve hemşom.. Çok güzel bir hafta sonu olacak..

Güzel bir organizasyon ve oldukça makul bir fiyata. Bende gelmek isterdim arkadaşlar ama açık diyorumki sınırsız içki maalesef benim inançlarıma ters geliyo öle ortamlara girmeyi pek sevmiyorum ama sizin aranızda olmayı gerçekten isterdim. Birgün şu didimdeki Caprice otel de yapalım yaf Güzel vakitler geçirmeniz dileğimle.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Nereye gidiyoz soykan gardaş

serkanabi;
    Hocam bizde içmiyoruz kimse bizim ağzımıza da zorla içki koymayacak..
    İçmezsiniz olur biter ne var yani bunda....
    Bizde limonata içerizzz
    Alkolsüz içiki
    TayTIS

benide yazarmısınız heralde bensiz olmazz) dimiii

selam,

eşimi ve beni çıkartır mısınız lütfen. gelmek istemiyoruz...

yani şimdi 2 geceden çok kalmak istersek yine aynı ücretimi verecez (45tl)

öÖzelime gelen bir soruyu burda cevaplamak istiyorum:
    · Havaalanından otele transfer için anlaşma yapılan araç varmı veya otelin anlaşma yaptığı araç vs varmıdır yoksa ticari taksimi kullanacağız ? havaalanı otel arası 6 km yazmışsınız ticari taksiyle ücret olarak çok tutmaz sanırım ?
    · Otele bir gün erken girip 25 Mart -28 mart çıkış gibi yapabilirmiyiz? (3 gece konaklamak) ?
    · Odanın biri 2 kişilik olacak tek kişilik 2 yatak şeklinde mümkünmüdür ?
    · 3. cü kişi için tek kişilik oda olabilirmi yoksa çift kişilik odayı başka biriyle paylaşabilirmi ?
    · Yemek dışında içinlen içeçekler için çay kahve vs gibi ayrıca ödeme yapılacakmı ?
    · Alkollü içecekler olacakmı ?
    · Otel ücretini havale yapmak için otelin çalıştığı bankalar hangileri ?
    • transfer konusunda şuan için anlaşılan bir araç yok,otelde bu konuda yardımcı olmadı.Ama biz bu konuda elimizden geleni yapacağız şüpheniz olmasın.
    • Otel organizasyon tarihleri öncesinden gelip veya organizasyon sonrası aynı şartlarda kalabilirsiniz.2 gün olan tarihi 5 güne çıkarabilirsiniz isterseniz .
    • Odalar 2 kişilik ama eğer mümkünse 3 kişilik odalarda ayarlanabilir.Bir odada tek kişi kalamaz.
      Odalarda yataklar ayrı ayrı herkese tek yatak.Tabi evli çiftler için duble yataklı odalarda mevcut.
    • Yemek dışında içilen her türlü kahve kola meyve suyu vs. (yerli içkide dahil) sınırsız şekilde ücretsiz.
    • Otel ücretini herkes girişte bizzat kendisi ödeyecek.Gruplar için önden alıyorlarmış ama bizden almayacaklar.
    • Otelde 0-6 yaş arası ücretsiz.Tatlış bebişlerinizi mutalaka getirinn...

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hasankrmn Mesajı Gör
    Otel de 0-6 yaş arası üzretsiz.Tatlış bebişlerinizide mutalak getirinn...
    yaşasın yırttım ben

Böylesine güzel bir organizasyonda bulunmak beni çok mutlu edecektir. Listeye Princess- freegirl - derbeder olarak yazarsanız sevinirim.

Ben ankaradayım arkadaşlar. bu otele gitmekde istiyorum eğer yanıma yol arkadaşı bulursam yani yakıta destek olacak bende gelirim yaw...irtibat tel 0542 662 70 72

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: princess Mesajı Gör
    Böylesine güzel bir organizasyonda bulunmak beni çok mutlu edecektir. Listeye Princess- freegirl - derbeder olarak yazarsanız sevinirim.
    Çok güzel bir haber bu.Sizin gibi 3 güzel dostun aramızda olması harika.
    Katılımcılar:

1- Kuyucak (1)
    2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
    3- Mediha (4)
    4- Emel (5)
    5- Dante (6)
    6- Murat07ant (7)
    7- Ümit07 (8)
    8- Koca çorumlu+2 (11)
    10- hasankrmn(13)
    11-FLOFİ(14)
    12-istanbul +2 (17)
    13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
    14-tolga06 (21)
    15- güller diyarı +1 (23)
    16-style (24)
    17-iremay (25)
    18-konyalı (26)
    19-zehirliyaprak+1 (28)
    20-sırdaş (29)
    21-rüzgargülü (30)
    22- Elifkız (31)
    23- taytıs(32)
    24- Kaptan14 +1 (33)
    25- son savaşcı +1 (35)
    26- Princess (36)
    27- freegirl (37)
    28- derbeder (38)
    29-

Sanırım bu toplantı bizsiz olmaz. Beni ve eşimi ilave edersin dimi.

Emeği geçen tüm gönül dostlarına selam olsun .allahtan bir mani çıkmassa aranızda olmaktan büyük bir haz alacağım .yazın bakim ismimizi ekleyin.

Yüzmeyide çok severim hava güzel olursa bakrsınız dalı verim denize deniz sıcaklığı +10 görsün yeterli ben genede şalvarımı pardon şortumu yanıma alayım .))))))

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    çok emek sarfedilen bu güzel organizasyona katılamayağım/ katılamayacağız kankamla, o gün orada olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

Konu Kapatıldı!
Sayfa 2 / 28 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 12 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı