Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 61 mesajın 1-15 arasındakiler
[Üye organizasyonu] Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün...

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Thumbs up [Üye organizasyonu] Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kemer Le Chateau De Prestige Resort ile görüşüldü. Yapabilecekleri en uygun durum. Herşey dahil sistemde
    ilk gün için karşılama kokteyli, 09:00 ile 23:00 arası herşey dahil açık büfe içki de dahil. Gece çorbası, ikindi gözleme partileri.
    Denize 100 mt.1 kapalı 3 açık havuz. Oteli netten araştırabilirsiniz....
    Gecelik fiyat 60 tl...

GELMEK İSTEYENLER ÖNCEDEN REZERVASYON YAPACAKLAR.
    transfer olayı da çözüldü. 2 gün için 120 tl Antalya dışından gelenler için yol masrafı. Havaalanı yada otogardan transferleri sağlayacağız.
    Şimdi bu şartları kabul edip gelmek isteyenleri,listeye isimlerini yazdırsınlar. tarih olarak mart ayının sonu. Büyük ihtimalle 26 mart öğleden sonra girip 28 mart öğleden sonra otelden ayrılacağız.... Eğer ki daha iyi şartlar olursa o otel ile değiştireceğiz.

Katılanlar:
    1-Kuyucak (1)
    2-Çiğdem Kuyucak +1 (3)
    3-Mediha (4)
    4-Emel (5)
    5-Dante (6)
    6-Murat07ant (7)
    7-Ümit07 (8)
    8-Koca çorumlu +2 (11)
    9-Prens mickeymaouse (12)
    10-hasankrmn (13)
    11-asabi cadı ve eşi (15)
    12- levent retinis pigmentoza+2 (18)
    13- Kalpsiz+1 (20)
    14- güller diyarı +1 (22)
    15- style (23)
    16- iremay (24)
    17- konyalı (25)
    18- zehirliyaprak+1 (27)
    19-sırdaş (28)

oteli incelemek isteyen arkadaşlara otelin sitesini veriyorum: Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

otel süper herşey süper anilarimizda yer oluçak 2 gün tatil ve fotograf karelerine tek tek yansıcak çok güzel bir hatira
    bu tatil firsati kaçmaz kesinlikle

benide yazabilr siniz hasan hocam

ben katılıyom antalyadan ama otelde kalmayabilirim

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Aciya_Gülmek Mesajı Gör
    hepinize iyi tatiller arkadaşlar
    O kadar emek verdin sen gelmiyorsun....

Abi 26 mart cuma öğleden sonra gelmem zor olur ya .Cuma akşamı otobüse binsem ctesi ordayım .Ctesi kalsak pazar ayrılıcaz otelden yeter ya ne yapalım ptesiyide izine bağlarız yaz abi beni de ama ben ctesi giriş yapıcam sorun olmaz herhalde

ben pek bişey yapmadım, veli bey saolsun yardımcı oldu.

Yurt dışında olmasaydım gelirdim, ama kısmet başka sefere..

iyi eğlenceler

üçret konusuna gelince sanirim öğlen 3gibi otelde oluruz topluca girişte receptıonda toplaniriz herkes tek tek otel üçretini öder anahatrini alir sanirim işlemler 1saat sürer sonra herkes odalarina dağilir 1saat sonra aşağida buluşuruz...zaten otele yatmaya gelmedik eğlenmeye çoşmaya geliyoruz valla benim planim en fazla 4saat uyurum diğer saatleri otel içinde değerlendirmeliyiz

prens ücret erken rezervasyon olarak öncedem ödenecek.Rezervasyon sayısına göre oda ayrılıp,transfer için otobüs ayarlanacak....

bir an önce ayarlansa şu işlerde havaalından otobüsün kaçta hareket edeceğini bilsek..uçak biletini şimdiden alcam ucuza ama saati belli olmadan karar veremiyorum..

Haklısınız arkadaşlar ama önce rezervasyon yapacak kişilerin net listesi gerekli...Olmazsa önceden ismini yazdıran arkadaşlara öm atıp son durumdan haberdar edelim....

hocam söyle yapalim diğer başlikta bende katiliçam diyen arkadaşlari tek tek mesaj çekmeli katilma istegi hala devam ediyormu diye sorup bu başliğin linkini vermek...ayrica diğer önerim bence ilk 15gün bekliyelim belki yeni katilmak isteyen arkadaaşlarda olabilir eski ve yeni katilimcilarin sayisini toplayip otele öyle rakam verelimm hemen 50kişi ile sinirlandirmak iyi olmaz hem ben rahat 75kişi katilicağinina inaniyorum...otel belirlendi yeni katilmak isteyen arkadaşlarin olaçağini düşünüp katilip sayisini artaçağini düşünüyorum..hasan hoçam önce bence yeni bir başlik açmalisin ön kayittlar diye mesala 01,06,2010-01,21,2010 tarihine kadar kesin katilman isteyenler ön kayit için adini listeye yazilmasini talep etsin gibi.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sizlerle olmaktan mutluluk duyucam arkadaşlar benide ekleyin birde saat açısından kesin bişi söylerseniz hava alanından transfer hakkında ona göre uçak rezarvasyonumu yaptırcam

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı