+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 20 1 2 3 4 5 11 ... SonSon
Toplam 298 mesajın 1-15 arasındakiler
LOST / Dizi

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart LOST / Dizi

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    DİKKAT
    Bu başlıkta Spoiler içerikli mesajlar yer almaktadır. Güncel bölümün tamamını izlememiş olan arkadaşlarımız lütfen başında Spoiler ibaresi olan mesajları okumasın. Spoiler, mesajın içeriğinde bölümlerin en heyecan verici noktalarına dair bilgi olduğu anlamına geliyor.

LOST karakterleri için buraya tıklayın

bülent, son 3 bölümü de izleyip gelirsin artık ve burdan devam ederiz :))

sitede 2008 Şubat'a kadar 4. sezonu bekleyen ve hazımsızlık çeken kaç kişi daha var bu beşlıkla da görmüş olalım, hem de diziyi tartışmaya açalım...

3. sezonun son iki bölümünü hala izlemedim. Mazoşist ben!!!
    Bitsin, damardan girmeye başlarız kardeşim...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

İzlemediğim bölümler yakında arkadaşım sayesinde elime ulaşıcak... 8)

3. sezonun 12. bölümündeyim. Günde birer bölüm seyrederek cephaneyi idareli kullanıyorum. :wink: :mrgreen: Heyecan git gide artıyor. Tuhaf bi çekiciliği var bu dizinin. Bir seyreden pişman, birde seyretmeyen

bısuru vaktımı aldı butun acıl olmayan angarya ısler kenarda duruyor lost sayesınde muthıs tıryakılık yapıyor ısı cok olanlara hıc baslamamalarını onerırım yenı sezonu sabırsızlıkla bekleyenlerdenım

hakkaten %110 mazoşistsin sen brootha

4. Sezon geri sayım...

http://www.johnmoats.com/movies/countdown.swf

Biri bana yardım etsin diziyi bırakamıyorum.. sonuna kladar izlemem lazım vaktim yok

3. sezonun sonunda hönk! diye kalacaksınız Sonra da 4, 4, 4 diye sayıklamaya başlayacaksınız tabii
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

ops: Ben daha başlamadım... Kulakları çınlasın bi arkadaş yardımcı olucaktı. Arada sırada dürteyimde yardımı çabuk ulaştırsın ops:

bende üçünçü sezonunun 11. bölümündeyim)) hoş uzun zamandır ancak presion breakı bitirme şansım oldu lostlarım kaldı...sabırsızlıkla 4. sezonu bekliyorum ...

tabiki;

LOST
    HEROES
    PRESİON BREAK

ÜÇÜNÜDE YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİM

prison break bugün 3. sezonu açıyor bekleyenlerin gözü aydın olsun :wink:

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Dante
    prison break bugün 3. sezonu açıyor bekleyenlerin gözü aydın olsun :wink:
    valla ağzına sağlık süppe rbir haber ulaştırdın hani??cnbc-e de 18-19 eylül gibi bekliyordum ..ama hoş ben netten çekip arşivime de atıyorum bu dizileri ...ama eğer öyleyse bu gece kaçmaz ...bakalım michael neler yapacak??

ABD Sezon prömiyerine göre söyledim zaten, bende netten takip ediyorum

valla bu sezon bence bitirsinler Prison Break'i güzel bir şekilde, ilk sezon müthişti 2. yi başladık diye izledim bir nevi, epey saçma gelişti bazı olaylar

yine 3. yü de izleriz ama 4 olmaz umarım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Lost dizisi hayatımızın bir parçası..
    Bir oturuşta 5 dizi birden izleyecek kadar sürükleyici..
    3 sezonun da bütün dvd lerini topladım aklıma estikçe izliyorum..
    Tavsiye ederim...beğeneceğinizi tahmin ediyorum..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 20 1 2 3 4 5 11 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı