+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 31 mesajın 16-30 arasındakiler
Vizyondaki Filmleri Bu Başlıkta Önerebilirsiniz..

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Türkiye'nin ilk kuantum filmi sloganıyla vizyona girdi " Eşruhumun Eşzamanı ". İzledim bugün , bu konulara ilgi duyanlar izleyebilir. Sevgililer günü haftasına denk getirilmesi manidar. Ama ne bileyim bana biraz yavan geldi

FETİH1453

İşte beklenen film bu. Amerika'nın kazanıp kazanmadığı belli olmayan bir Vietnam'ı var üzerine yüzlerce film çekmişler çünkü tarihlerinde malzeme yok. Oysa bizim tarihimiz böyle değil. Bir Ankara Savaşı, Bir İstanbul'un fethi, Ridaniye seferi, Viyana kuşatması vs... yüzlerce malzeme var tarihimizde. Türk sineması Eşkiya ile başlayan bir süreçte gelişmeye başladı ve yapımcılar artık adam gibi temalar seçmeye başladılar. Kaçmaz bu film.

Fetih 1453 filmi, milletimizin bütün hassasiyetleri gözetilerek yapılmıştır.
    16 Şubat saat 14:53'den itibaren film vizyona girecektir.

HEPİNİZE AİLECE İYİ SEYİRLER DİLERİM...

http://www.1453fetih.com/main.html

<a href="http://www.1453fetih.com/main.html">

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Geçen cumartesi "Jack ve Jill"e gittim.Benim için düş kırıklığı oldu.Adam Sandler'dan iyi bir şey beklerdim.Ben de Al Pacino ve bir karede gözüken Johny Depp ile kendimi avuttum; ama zevkler ve renkler ayrıdır ve tartışılamaz benim beğenmediğimi siz çok beğeneciksiniz.Yorumlara aldanmayın.

En son ''SÜMELA NIN ŞİFRESİ '' ni izledim .Beklentimin altında bir film di.

Eski bir film olabilir ama ,

''İNCİR REÇELİ '' ve
    '' BAŞKA DİLDE AŞK ''diye iki ayrı film var.İkiside birbirinden şahane ve duygusal.Tavsiye ederim.

Başka Dilde Aşk : İşitme engelli bir gençle çağrı merkezinde çalışan sağlıklı bir kızın yaşadıkları aşkı,hayatı ,aşılan engelleri ...... anlatıyor.

arkadaşlar komedi filmleri paylaşabilir misiniz? 5-10 tane isimleri

komedi önerisi olan yok mu???

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı