Vergi indirimine başvurmak için nerden ve nasıl başlamalıyım?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.02-2012 20:32
Vergi indirimine başvurmak için nerden ve nasıl başlamalıyım?
slm ben vergi indirimine baş vuracağım nasıl nerden başlayacağım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz bu arada özelde calışıyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.02-2012 01:01
Bu_linkten gerekli bilgileri öğrenebilirsin. O sayfada açıklamalar var.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.02-2012 12:48
Işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine veya ankaradaki defterdarlığa müracat ederek hastane sevki alacaksınız eğer çıkan rapor %40 üzeri iş gücü kaybı var derse rapor ankara merkez sağlık kuruluna geliyor ordanda onaylanırsa işyerinize evraklar ulaştırılarak vergi indirimi alabiliyorsunuz .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2012 20:26
Ben 1 ay önce başvurdum vergi indirimine süreci anlatayım sana
hastaneye gittim işe girmek için % kaç özürlü olduğumu gösteren bi rapor istiyorum dedim muayene falan oldum heyete girdim diğer gün gidip raporumu aldım %43 olarak (eğer ilk vergi dairesine gidersen onlar seni sevk eder raporu sana değil vergi dairesine gönderirler ki bu süreç çok uzun sürer tavsiye etmem) sonra vergi dairesine git ordan gereken evrakları sana söylerler zaten raporumu ankara gönderdiler %43 le onaylandı 1 ay sonra bu kadar basit
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2012 21:37
yardım
slm arkadaslar benim işitme kaybım var sol kulak hiç duymuyor sağ kulakda P duyuyor ve sağ elim baş parmak ve işaret parmağım tırnak bölgesi kople yok ve sol ayağım kırılmıştı pilatin koydular 1 yıl sonra sancı yaptı aldırdım su an ayağım sekeli şekilde yürüyorum yani koşamıyorum %40 oynamıyor vergi indiriminden yaralanmak istesem hastane bana kaç rapor verir nasıl baş vuracağım nereden başlayacağım bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim
arkadaslar lütfen cvp yazı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2012 22:35
salih_6071;
Şu an SGK'lı olarak çalışansan? iş yerinden alacağın bir yazı+kimlik fotokopin+vesikalık resim, İst defterdarlığına müracaat ediyorsun,onlar sana bir yazı yazıp ilgili/yetkili hast sevk ediyorlar,o hast gidip kaydını yaptıktan sonra verecekleri evrak elinde tek tek heyet dr'lerini dolaşıyorsun, son olarak işin bitince elindeki evrakları ilk işlem yaptığın yetkiliye teslim ediyorsun,onlar sana daha sonrası için ne yapacağını zaten söyleyecekler..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2012 16:29
raporumu bakırköy dr sadık konuk eğitim araştırma hastanesinden alsam nasıl olur
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2012 22:58
baskan53 kardesim raporumu nerde almamı terci edersiniz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2012 23:04
salih_6071;
Bakırköy Dr Sadık Konuk eğt araştm uygundur orada tüm birimler aynı yerde çok dolaşmıyorsun.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.02-2012 22:04
Vergi indirimi hakkından yararlanmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekli.
merhaba ben salih ıstanbuldan sizden rıcam yardımcı olurmusunuz ben 2011 yılında eylül ayında kişişel bas vuru olarak heyet raporu aldım sol ayak kırık olduğundan sekeli sağ el bas parmak ve işaret parmağı tırnak bölgesinden yok ve işitme kaybı var 5 rapor aldım şimdi yeniden almak istiyorum ve vergi indirimine bas vurmak istiyorum bu arada işitme kaybım ilerledikce ağırlaştı nasıl baslamalıyım nerden baslamalıyım su an calışıyorum 1993 ssk girisim hiç boşluğum yok yaş 41 ALLAH ını seven bir i yardım etsin sorun cvp yazarım
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.02-2012 22:09
sağlık raporları ve vergi indirimi bölümüne bakarsın
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.02-2012 22:14
Salih,
Halen çalışıyor iseniz iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak Maliye'ye vergi indirim hakkı için müracaat edin kurum sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk eder sizde hastalığınız/rahatsızlığınız ile ilgili bilgileri heyette doktorlara söylersiniz.
Vergi İndirim belgesi almak için dilekçe örneği ve evraklar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.02-2012 19:55
kolay gelsin baskan
randevu almaya gerek varmı dr sadi konuk hastanesinden
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.02-2012 19:15
oturanboğa cok tskr ederim
cok tskr ederim sayenizde vergi indirimi için heyet raporunu aldım
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.02-2012 21:43
Hayırlısı olsun inş, hangi hast ve % kaç aldınız?
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları