+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 28 mesajın 1-15 arasındakiler
Vergi indirimine başvurmak için nerden ve nasıl başlamalıyım?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Vergi indirimine başvurmak için nerden ve nasıl başlamalıyım?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm ben vergi indirimine baş vuracağım nasıl nerden başlayacağım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz bu arada özelde calışıyorum

Bu_linkten gerekli bilgileri öğrenebilirsin. O sayfada açıklamalar var.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine veya ankaradaki defterdarlığa müracat ederek hastane sevki alacaksınız eğer çıkan rapor %40 üzeri iş gücü kaybı var derse rapor ankara merkez sağlık kuruluna geliyor ordanda onaylanırsa işyerinize evraklar ulaştırılarak vergi indirimi alabiliyorsunuz .

Ben 1 ay önce başvurdum vergi indirimine süreci anlatayım sana
    hastaneye gittim işe girmek için % kaç özürlü olduğumu gösteren bi rapor istiyorum dedim muayene falan oldum heyete girdim diğer gün gidip raporumu aldım %43 olarak (eğer ilk vergi dairesine gidersen onlar seni sevk eder raporu sana değil vergi dairesine gönderirler ki bu süreç çok uzun sürer tavsiye etmem) sonra vergi dairesine git ordan gereken evrakları sana söylerler zaten raporumu ankara gönderdiler %43 le onaylandı 1 ay sonra bu kadar basit

Standart yardım

slm arkadaslar benim işitme kaybım var sol kulak hiç duymuyor sağ kulakda P duyuyor ve sağ elim baş parmak ve işaret parmağım tırnak bölgesi kople yok ve sol ayağım kırılmıştı pilatin koydular 1 yıl sonra sancı yaptı aldırdım su an ayağım sekeli şekilde yürüyorum yani koşamıyorum %40 oynamıyor vergi indiriminden yaralanmak istesem hastane bana kaç rapor verir nasıl baş vuracağım nereden başlayacağım bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

arkadaslar lütfen cvp yazı

salih_6071;

Şu an SGK'lı olarak çalışansan? iş yerinden alacağın bir yazı+kimlik fotokopin+vesikalık resim, İst defterdarlığına müracaat ediyorsun,onlar sana bir yazı yazıp ilgili/yetkili hast sevk ediyorlar,o hast gidip kaydını yaptıktan sonra verecekleri evrak elinde tek tek heyet dr'lerini dolaşıyorsun, son olarak işin bitince elindeki evrakları ilk işlem yaptığın yetkiliye teslim ediyorsun,onlar sana daha sonrası için ne yapacağını zaten söyleyecekler..

raporumu bakırköy dr sadık konuk eğitim araştırma hastanesinden alsam nasıl olur

baskan53 kardesim raporumu nerde almamı terci edersiniz

salih_6071;

Bakırköy Dr Sadık Konuk eğt araştm uygundur orada tüm birimler aynı yerde çok dolaşmıyorsun.

Standart Vergi indirimi hakkından yararlanmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekli.

merhaba ben salih ıstanbuldan sizden rıcam yardımcı olurmusunuz ben 2011 yılında eylül ayında kişişel bas vuru olarak heyet raporu aldım sol ayak kırık olduğundan sekeli sağ el bas parmak ve işaret parmağı tırnak bölgesinden yok ve işitme kaybı var 5 rapor aldım şimdi yeniden almak istiyorum ve vergi indirimine bas vurmak istiyorum bu arada işitme kaybım ilerledikce ağırlaştı nasıl baslamalıyım nerden baslamalıyım su an calışıyorum 1993 ssk girisim hiç boşluğum yok yaş 41 ALLAH ını seven bir i yardım etsin sorun cvp yazarım

sağlık raporları ve vergi indirimi bölümüne bakarsın

Salih,
    Halen çalışıyor iseniz iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak Maliye'ye vergi indirim hakkı için müracaat edin kurum sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk eder sizde hastalığınız/rahatsızlığınız ile ilgili bilgileri heyette doktorlara söylersiniz.
    Vergi İndirim belgesi almak için dilekçe örneği ve evraklar

kolay gelsin baskan

randevu almaya gerek varmı dr sadi konuk hastanesinden

Standart oturanboğa cok tskr ederim

cok tskr ederim sayenizde vergi indirimi için heyet raporunu aldım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Hayırlısı olsun inş, hangi hast ve % kaç aldınız?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı