+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 69 mesajın 16-30 arasındakiler
Ankara sağlık kurulunda rapor oranı düşürülmeden geçen var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Adınıza Çok sevındım. Bülent Abiye helal olsun tekrar

genelde düşürülüyor herhalde bakalım bizim rapor kaçla dönecek geri %42 ile gitti

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

biraz önce telefonla öğrendim maliye ekbilgi istiyormuş izmir maliyesine yazı göndermiş sanırım kabul etmemiş ama ret edildide demiyor bundan sonraki süreç nasıl olacak bilmiyorum yeniden rapormu çıkartacağız?

Benimde düşmeden onaylandı %40 herediter spastik paraparezi dün geldi..

ankarada incelerken yetkililer rapor oranını artırabilyorlarmı? duruma göre değişebiliyormu??? rapor oranını düşürdüklerine göre artırabilirler aynı zamanda

genelde düşürülüyor sanırım veya yükseltilenler halinden memnun forumlarda paylaşım yapmıyor

%61 olarak gitti-%41 olarak geri geldi

hmmm ordaki uzmanlar bu işin detaylarını iyi biliyor o yüzden düşürüyorlardır .

% 69 la gitti eksik rapor dolayısıyla geri geldi eksikliği tamamlanıp geri gönderdim % 64 le onaylandı..
    Rapor yolda bekliyorum....

Hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz/yaşadık benimde % 74 le giden rapor yeniden değerlendirilmek üzere geri gelmişti, tekrardan hast gittim fakat ilk seferki gibi uğraştırmadılar aynı gün mesayi bitimi bende raporu teslim ettim Durum % 74 veren hastahane bu sefer % 67 verdi ve Ankara aynı haliyle, sadece 1 yıl sonra kontrol ibaresi ekleyerek onayladı...

Standart Bu raporumdan ek bilgi isteniyor

Rapor tarihim 20/12/2011 yeni tarihli ankara maliyesi ekbilgi istiyor. Bunuda telefonla öğrendim bu süreç çok geç işliyor raporumu ben 27/12/2011 tarihinde gönderdim ayın 13/02/2012 de ankaraya ulşamış ben 14/12/2012 de telefon açtım bu sonucuda telefonla öğrendim sizce ne gibi ek bilgi isteniyordur tercübeli arkadaşlar yarum yazarsanız sevinirim

60 90
    Konu MajestiC tarafından değiştirilmiştir (19.02-2012 Saat 15:09 ).

Ek bilgi dedikleri Raporda imzası bulunan Dr,lerin teşhislerii hakkında daha fazla açıklama istemelerinden ibaret olduğunu sanıyorum, benimkinde öyle olmuştu..

benim %42 olarak gitti. ankara %46 onayladı normal çetvel hesapına görede %46 çıkıyordu.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar benim raporumda %42 olarak gitti uzun yürüme cihazı + tek bastonla mobilize diye yazıyor bacaklarımdaki diğer sorunlarda yazıyor kısalık güçsüzlük vb. sizce ankara onaylarmı birde önceki raporlarımıza bakıyorlarmı acaba Ankara sağlık kurulunun telefonunu bilen varsa yazabilirmisiniz sonucu öğrenebilirsem olumsuzluk halinde itiraz için zaman kaybı olmasın bilgisi olan arkadaşlar teşekkürler.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı