+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
Esnaf yanında çalışıyorum. Vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bülent bey teşekkür ederim...
    peki askerlik borçlanması için düşünceleriniz nedir... yapılması uygunmudur yoksa değilmidir...
    iyi günler...

Prim günleriniz eksikse ve tamamlamanız gerekiyorsa, askelrik borçlanması yapabilirsiniz tabii. En çok yapmış olduğunuz askerlik süresi kadar borçlanabilirsiniz. Tabii, ihtiyacınız olan prim gün sayısı bu süreden az ise, askerliğin o kadarlık bölümünü borçlanın. Fazlasına gerek yok...

Not: askerlik borçlanması yaptığınızda o sürenin bağkur statüsünde mi yoksa ssk statüsünde mi olacaüğını mutlaka öğrenin.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

çok teşekkür ederim bülent bey bende bu durumda 3600 günü tamamlayacağım zamanı bekleyip müracat edeceğim... geçmiş olsun...

bülent bey , merhaba
    ben bugün fırsatım oldu ssk ya gittim. bağkurumu sonlandırmak amacıyla... orada çalışan bayan beni 3ay 13 gün bağkurdan borçlandırdı böylece dedi daha erken emekli olursunuz. sizce ben sakıncalı bir hareket mi yaptım yoksa iyimi oldu... cevap larınıza teşekkür ederim...

Bağkur primleri işin içine girdiğinde ssk'dan bile emekli olunsa, emekli maaşı düşük oluyor. Ben böyle biliyorum. Onun için, ben olsam, eğer primler arasında hiç bağkurum yoksa, bundan sonra da olmamasını tercih ederim.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

bülent bey merhaba,
    benim yine kafam karıştı yeni yassa çıkmış herhangi bir değişiklik oldumu...
    birde tekrar 8-9 ay sonra yeniden rapor istenicekmi benden...
    cevaplarsanız sevinirim... saygılar

Yeni çıkan bir yasa yok. Defterdarlıktan sakatlık indirimi hak ettiğinizde, o hakka istinaden ssk (4a) statüsünde erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabileceksiniz. Yeniden rapor istenemeyecek...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    allah razı olsun, allah gönlüne göre versin kardeşim...
    burada bize verdiğin ve paylaştığın bilgiler için...
    para verip alıp bulamayacağım bilgiler bunlar ...
    çok teşekkür ederim her şey için... hayırlı günler dilerim...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı