+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Kalça protezim var. Vergi indirimi için başvuru süreci..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kalça protezim var. Vergi indirimi için başvuru süreci..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bir bakterinin bel ve kalça eklemine yerleşmesi sebebiyle bel ve kalça eklemimde hasar gelişti. O dönem uzun süre yatmaya bağlı dizlerimde de kireçlenme oldu.

Sonuç olarak 2009 Nisan'dan beri her iki taraftada kalça protezim, dizlerimde kireçlenme, bel kemiğinde de harabiyet var.

Özel bir şirket de çalışıyorum ve zorlanıyorum, ağrılarım var.
    Vergi indirimine başvuracağım ama şansım var mıdır bunu elde etmek için?
    İstanbul'da yaşıyorum.

Okuduklarımdan anladığım şirketten alacağım "personeldir" kağıdıyla defterdarlığa gitmek. Fakat sonrası nasıl oluyor, defterdarlık mı beni bir hastaneye yönlendiriyor yoksa benmi herhangi bir devlet hastanesine gidiyorum??

Bilgi rica ediyorum.

Çalıştığı işyerinden alacağı hizmet erbabı olduğunu gösterir belge, üç adet fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle İstanbul defterdarlığını başvuruyorsun ( cevizlibağ yeşil kundura binası) . Oradan sana bir form verecekler dolduracaksın ve seni bir hastaneye sevk edecekler. Hastane konusunda şu hastaneye gitmek istiyorumda diyebiliyorsun. Defterdarlıktan verilen belgeyle hastaneye müracat edeceksin.
    Çift kalça protezlerinde ağrın yoksa iyi sonuç diyip rapor oranını düşürüyorlar, ağrının olduğunu söylersen %40 ve üzeri alma şansın var. Ayrıyetten değnek baston gibi birşey kullanıyormusun, bununda önemi var.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bende kaLÇA çıkığı var 2008 yılnda %45 rapor alarak 2022 sayılı maaş için başvuru yaptım....2010 yılının nisan ayında ise ssklı işe başladım ve vergi indirimi için başvuru yaptım %19 oranla rapor verdi hastane ve doktorun dediği sadece bizle alakası yok kanun böyle dedi.yeniden başvuru yapacam vergi indirimi için fakat yeni kanunla % ?? kaç bi oran alabilirim..bilgisi olan yokmu ?;

Yabangülü teşekkür ederim. Her zaman değnek kullanmıyorum ama ağrım çok var.
    Anlaşılan bu durumda bastonla gitmem gerek. Ve anladığım kadarıyla benim durumumda olup vergi indirimi almış insanlar var sanırım!

Bir de yeni kanundan ben bişey anlamadım. Benim durumumda biri için daha iyi mi olmuş acaba?
    Cevaplarınızı beklerim arkadaşlar.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kalça protezlerde özür oranı %30-50 arasında değişiyor. Bir şansını dene derim.

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı