bununla ilgili onlarca konu var sitede okumanı öneririm.
ayrıca %54 sakatlık oranı müracaat ettiğinde aynen onanırsa 24 TL maaşın a yansıması gerekir.
|
|
|
|
merhaba arkadaşlar aşağıdada görüldüğü gibi sakatlık indirimi diyor bu indirimler neyin nesi yani maaşa mı yansıyor bunlar ben %54 özürlüyüm nedir ne yapmam gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum...
http://www.engelliler.biz/forum/saka...tutarlari.html
bununla ilgili onlarca konu var sitede okumanı öneririm.
ayrıca %54 sakatlık oranı müracaat ettiğinde aynen onanırsa 24 TL maaşın a yansıması gerekir.
o yansıyor zaten ama ben bunu tam anlayamadım baktım dediğiniz gibi ama neyin nesi diye kafa basmadı...
O tutarlar net olarak aylığınıza yansımaz. Maaşınızdan o tutar kadar ksıım vergiden muaf tutulur ve bu net olarak maaşınıza işte 3. dereceden sakatlık indiriminiz varsa, 25 tl. olarak yanısır.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...