Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Vergi indirimi raporumun olduğunu yeni iş yerime hangi yolu izleyerek bildirebilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Vergi indirimi raporumun olduğunu yeni iş yerime hangi yolu izleyerek bildirebilirim?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ankarada çalıştığım işyerinden ayrıldım. Şimdi İstanbulda çalışıyorum 2 ay kadar oldu. Ankaradayken vergi indiriminden yararlandım.Şimdi çalıştığım işyerinden hizmet erbabı olduğuma dair belge alıp istanbul defterdarlığına gittim. Ankaradan işyerine belge yollayacaklar diye söylediler. İşyeride istanbuldan işlemin yapılacağını söyledi. Ben iki derede kaldım. bilgilendirirseniz sevinirim. TŞK...

Arkadaşım şuan çalıştıgın ilin maliyesine git ben ankarada çalışırken vergi ind.hakkım vardı bu hakkınmı buraya aldırmak istiyorum de bu kadar şimdiki çalıştıgınız yere maliye vergi ind. hakkından faydalandıgına dair yazı gönderir....

Ankara'da bir akraban varsa, onu Ankara'daki defterdarlığa gönder ve sakatlık indiriminden yararlandığına dair yazı almasını rica et. Başka ilde çalışmaya başladığını söylerse kolayca gerekli yazıyı alacaktır...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    İlker'ciğim,nerede çalışırsan çalış,vergi indirimi aldığın defterdarlık ya da vergi dairesinden başka şube karışmıyor,illa indirimi aldığın yerden olacak belge.
    Yeni işyerinizden çalışma belgesi alıp vergi indiriminizin olduğu maliye birimine başvurun yeni işvereninize hitaben vergi indiriminiz tebliğ edilir.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık