Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 70 mesajın 1-15 arasındakiler
İç mekan kullanımı için geliştirilen bir ürünle ilgili anket çalışması [Araştırma]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İç mekan kullanımı için geliştirilen bir ürünle ilgili anket çalışması [Araştırma]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    9 Mart 2012 Güncel: Bu ankete vesile olan ürünün tanıtımı bugün yapıldı: Felçlilerin Mobilizasyonu Sağlayan Yeni Buluş: Tek RMC Robot (Türk Patentli)

Bu arada ankete katılan arkadaşlara ellişer lira ödeme yapılması konusu kısa sürede gerçekleşecek. Bunun için zaman ayırmam, katılımcıların iletişim bilgilerini vs. derlemem gerek. İlk fırsatta...

_________
    Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıldan bu yana üzerinde çalışılan ve benim de hasbelkader fikirlerimle katkı sağlamaya çalıştığım bir ürünle ilgili olarak bir anket çalışmamız var.

Ankete katılacaklar arasından kurayla belirlenecek 20 kişiye 50'şer TL armağan edilecektir.
    (Kurayı ben çekeceğim) (Ankete en az 100 kişinin katılması öngörülmektedir) (Mükerrer katılımlar kabul edilmeyecektir).

Ürünü kabaca tanımlarsam, tekerlekli sandalye kullanan kişilerin ev vb. iç mekanlarda sandalyelerinden bağımsız olarak kolayca hareket edebilmelerini amaçlayan bir ürün. Bu ürün beni çok heyecanlandırıyor; piyasaya çıktığında sizin de hoşunuza gidecek diye düşünüyorum.

Ankete katılmasını rica ettiğimiz kişiler:

Bacaklarını kullanamayan ve/fakat bir takım cihazlar aracılığı ile ayakta durmasında sakınca olmayan (eklemlerinin tam açılmasına ve kapanmasına mani bir durumu bulunmayan) ve aynı zamanda kendi başına manuel tekerlekli sandalye kullanabilen kişiler.

Buraya tıklayarak ankete katılabilirsiniz.

Önemli Not: Lütfen ankete katılan arkadaşlarımız bu başlığa cevaben "ANKETE KATILDIM" diye yazsın.

İlgi gösterecek arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekkür ederim.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Ankete katıldım ...

bende katılacaktım ama devamlı bu uyarı cıktı.. The result storage capacity has been reached for this form. Your result was not saved. Please contact the form owner.

Ankete katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

Not: Acetes, o andaki sorun şu anda giderilmiş durumda...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Oturanboğa şimdi senin yaptığın iş mi

O kadar ankete katıl katıl,ödül yok.Tam ödüllü bir anket açılmış,ben katılamıyorum,çok kızdım çook

Şaka bir tarafa,ürün inşallah bizlerinde işine yarar.

Konu Kapatıldı!
Sayfa 1 / 5 1 2 3 4 5 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı