Özürlülük Oranına dair Sağlık Raporu ve Sosyal Haklar üzerine çalışma [Araştırma]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.11-2009 22:03
Selamlar!
Öncelikle Özürlüler Vakfı ya da diğer kurumlardan hukuki destek verip, itiraz sürecini işletmenizi destekliyorsa ve bu sizleri çok yormayacaksa bu yolları kullanın derim. En azından sıkıntının boyutlarını anlatmaya yarar biriken dilekçeler.
ilayturk çok teşekkür ederim, sağolasın. umarım işe yararım...
Aliergin bey sağolun, başımdaki işleri tamamlar tamamlamaz söylediğiniz kişiyi arayacağım.
Sevgiler.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.12-2011 19:28
merhaba
konu ile ilgili araştırmanız devam ediyor mu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.02-2012 09:48
merhaba volkan kardeş, varsa vaktin gel ben müsaitim iş yerine gel istanbul maslaktayım görüşelim konuşalım ben baya bir uğraştım 2 yerden 2 farklı oranda rapor ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.02-2012 22:44
Sabri abi sağolasın! Ben şimdi bir süre doktora çalışmam için İngiltere'de ikamet etme durumundayım. Ama Mayıs sonu memlekete dönüyorum tekrar, sana haber ederim. Teşekkür ederim desteğin için, umarım daha iyi olur her şey hepimiz için.
Ömer bey merhaba. Ben bu araştırma üzerine doğrudan yoğunlaştığım zamanı geride bıraktım. Ama tek sıkımlık bir iş olarak görmedim hiçbir zaman. O yüzden ilk yazdığım araştırma bitti, ama sorun devam ediyor ve benim bu meseleyle uğraşma isteğim de devam ediyor. Yazın biraz daha yazıp çizmeyi ve sizlerle görüşmeyi planlıyorum. Sağolun ilginiz için. Bu arada geç cevap için kusuruma bakmayın lütfen, doktora çalışmam için İngiltere'ye geldim, bir süredir foruma girememiştim.
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları