+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 15 mesajın 1-15 arasındakiler
İş yerimde sözlü tacize uğruyorum. Ne yapabilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İş yerimde sözlü tacize uğruyorum. Ne yapabilirim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?

iş yerindeki adam sürekli bana sözlü tacizde bulunuyo bunu hiçkimsenin olmadığı zamanlarda yapıyo
    en başlarda çok korkmuştum ama artık korkmuyorum

Uzun süre sesli ve görüntülü kayıt yapan kameralı kalemler var,gömlek cebinize takarsınız ve tacizi kaydedersiniz.Sonra götürür savcılığa verirsiniz.Hapı yutar.

Kameralı Kalem - Casus Kamera - Kalem Kameralar - Dinleme Cihazları | Kameralı Kalem

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Savcılıkla uğraşmak zor iş.En iyisi siz o adama temiz bir dayak attırın.Böyleleri ancak bundan anlarlar.Savcılıktan korkmuş olsa zaten şerefsiz yapmaz...

iş yerinizdeki 1. derecedeki amirinizle görüşmeniz lazım bu konuyu hiç çekinmenizede gerek yok size yapılan hakaretin içeriğini anlatmalısınız.şeyet resmi kurumda çalışıyorsanız onun defteri hemen dürtülür,özel sektör ise belki şikayetiniz geçiştirilebilir. ama yinede bu iş dediğiniz gibiyse savsaklamayın gerekli yerlere şikayetinizi yapın. kolay gelsin

Kendisiyle konuşun önce burası dağ başı değil...daha sonra kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin

elinizden geldiğince yalnız kalmamaya çalışın hep kalabalık ortamlarda bulunun ve eğer iş yerinde güvenlik kamerası olan bir yer varsa orada bulunun o zaman en azından güvende olursunuz Allah yardımcınız olsun

yukardaki gizli ses kaydı fikri bence en güzeli..kanıt olduğunda o adamı kayırabileck hiç bir etken kalmaz ortada..

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Hasan DURMUŞ Mesajı Gör
    iş yerinizdeki 1. derecedeki amirinizle görüşmeniz lazım bu konuyu hiç çekinmenizede gerek yok size yapılan hakaretin içeriğini anlatmalısınız.şeyet resmi kurumda çalışıyorsanız onun defteri hemen dürtülür,özel sektör ise belki şikayetiniz geçiştirilebilir. ama yinede bu iş dediğiniz gibiyse savsaklamayın gerekli yerlere şikayetinizi yapın. kolay gelsin
    Bencede böyle yapın dayak filan sakın suçsuzken suçlu duruma düşersin ancak ilk önce alttaki gibi bir ürün alın masa basındaysanız çok güzel olur.

http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...uresi-51283000

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/masa-saati-gizli-kamerali-uzaktan-kontrol-kargo-49906459

işyerindeki sorumlu müdür şef varsa ona söyleyin

öğleden önce o adama koridorda dedimki eğer birdaha beni rahatsız edersen seni müdüre şikayet edicem dedim ayrıyeten savcılığada vericem dedim hatta daha ileri gidip abim ve babam duyarsa sonucunu düşünemiyorum bile dedim
    bakalım hayırlısı
    annem ve abim adliyede çalışıyolar kardeşimde avukat benim
    iş yerinde huzur çok önemli
    ben bu işi ne zorluklarla buldum
    sınavla girdim yani, kimseninde hayatımı mahfetmesine izin vermicem görürler bundan sonra ))

direk müdüre gitseydin

önce tehdit ettim sonrada onların şube müdürüne gitmiş bu beni çağırdı bu konuyu burda kapatalım dedi
    benim gideceğim bölge müdürü bizim binanın en yetkilisi
    eğer birdaha rahatsız ederse görür o

Bu ne terbiyesizlik yaaa ALLAH kahretsin o kişiyi.

bir altaki yazınızdan anladığım kadarıyle kamu kurumunda çalışıyorsunuz gibi algıladım eğer öyle ise bence hiç terettüt etmeden kurum müdürünüzle bunu paylaşmalısınız o şahis alanı boş bulmuş istediği gibi at oynatıyor ona bunun o kadarda kolay olmadığını,vede giyeceği pabuçun biraz pahalı olduğunu ona göstermelisiniz bence;

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    allahından bulsun kardeşim böyle insanlarla uğraşmak zor

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı