seni o kadarr iyi anlıyorumki aynı agrılrı 3 yıldr yogun bir şekilde çekiyorum bn şu anda 27 yaşındayım 7 yAşından beri fizik tedavi görüyoorumm bna hep sen ameliyat olamazsın dediler ama bu yıl bnm zorlamamlA bi doktora baş vurduk bna sana sorulan sorular soruldu cewaplarıda aynı olduu
senle tek farkımız bnm kaslarım sert ve gergin sendede gewşeklik varr galiba degilmi?bana ameliyat olman şart dediler yoksa dahada kötüye gider dediler.. yalnız çoıkda riskli dediler.. bn 29 kasımda hastaneye yatacagımm... allahtan hayırlısı..bnde çokk korkuyorum amaaa iştee
bnm sana tavsiyem iyi bir doktor bulupp geç olmadan birşeyler yapmandr allah yardımcın olsunn..

LinkBack URL
About LinkBacks

)2009 yılında çektirdiğimiz filmlerdekine göre 4derece arttığını söyledi doktor.Ama yaşım 20 olduğu için ameliyat yapmanında geç olduğunu dile getirmişti.Bende en son çare ağrı merkezine gittim.Orada bir seferde 20 normal iğne ve geçmeyince diğer gidişimde Elektrikli iğneler oldum.Fakat ağrılarım yinede geçmedi.Hiç bir ağrı kesici kas gevşetici etki etmiyor.Spor diyorlar ama ağrılarım yüzünden hiç bir sporu da yapamıyorum.Koluma sırtıma ve omzuma vuran ağrılar yüzünden gücümü de kaybetmiş durumdayım.Artık ağrılarıma dayanamadığım için ameliyat olmak istiyorum.Sizin fikirleriniz nedir? Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
Üye Ol ve Cevap Yaz