+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Raporda oran yazılmamış. Oranı nasıl öğrenebilrim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Raporda oran yazılmamış. Oranı nasıl öğrenebilrim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar, ben doğuştan kalp hastasıyım. kalp delikti ayrıca 99 dan bu yana kalp pili kullanmayaktayım. çok şükür iyiym. fakat benim raporda malulen emekli ve çalışamaz raporu yazılı. bu özür oranını nasıl belirleyebilirim ?
    ayrıca iş konusunda durumum nasıl olur? sizce sıfıra sıfır elde var sıfır durumu mu olur?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Nasıl yardımcı olalım?
    Çalışıyor musun?
    SSK girişin varmı?
    Özür oranınız nedir?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Çalışmıyorum ssk babamdan yararlanıyorum yani ssk sorunu yok özür oranı raporda yazmıyor -malulen emekli ve çalışamaz- ibaresi var onu nasıl öğrenebilirim onu merak ediyorum iş konusunda engel olurmu özürlülük oranın olmaması...

Bildiğim kadarıyla bende yaşadığım için söylüyorum malulen emeklilik için verilen raporda özür oranı belirtilmiyor sadece kişinin çalışma gücünün 3\2 i yitirip yitirmediğine bakılıyor Ancak malülen emekli olma şartlarını taşımanız gerekmekte

bir işe girip çalışabilirsen hiç birşey engel olmaz. Yapabiliyorsan normal işlerde de çalışabilirsin: masabaşı mesela bu iş sana ve engel grubuna engel değil.

Raporunuzda sadece çalışamayacağınız işleri yazarlar; Örneğin görme engelli biri için görme gerektirmeyen işlerde çalışabilir gibi yazı olur.

İsterseniz özürlü engelli olarak çalışabildiğiniz gibi isterseniz normal işlerde de çalışabilirsin.

Çalışamayacak durumda iseniz; babanız sizin adınıza vergi indiriminden faydalanabilir.

Malül Emekli sadece çalışanlaa olur siz çalışamdığınız için size olmaz.
    Çalışamaz raporu almış iseniz o zaman babanız sizina dına ergi indiriminden faydalanır ancak.

Çok teşekkür ederim hocam sağolasın...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bende doğuştan kalp hastasyım, 95 yılında ameliyat oldum ama hiç rapor almadım. 4 senedir stresli, çalışma temposu yüksek bir işte çalışıyorum. işe başlamadan önce durumumu firmama bildirmiştim normal karşıladılar ve hiç bugüne kadar bahsi bile geçmedi. siz de daha az tempolu masabaşı işte çalışabilirsiniz.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı