+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
İşitme engelliyim ve sağlık raporu almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İşitme engelliyim ve sağlık raporu almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    işitme engelliyim 2000 yılında B sınıfı ehliyetim doktor raporu ile H sınıfına çevirildi ve ticari araç kullanamaz ve işitme cihazıyla kullanabilir yazıldı ben o zaman özürlü raporu almadım ancak şimdi almak istiyorum , ne yapmam gerekli? özürlü raporu alabilirmiyim?

Bulunduğunuz yerin,Devlet Hastanesine baş vurucaksınız,sağlık kurulundan geçtikten sonra onların kararıyla rapor alabilirsiniz,ama sanırım raporu ne için alacağınıza göre oran veriliyor.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

raporunuzu millet verecak değil yani hastaneden çıkıyo

nasıl başvuru yapacagımı bilmiyorum H SINIFI ehlıyet +işitme cihazı+ ticari arac kulanamaz .özürlüysem hakım olanı almalıyım ..sadece özürlülere tanınan yasalardan yararlanmak istıyorum

haklısınız benim ögrenmek istedigim nasıl baslıyacagım rapor ne kadar zamanda cıkıyor

bunu biliyorum haklısınız ben nasıl başlanacak ne yapmam gerekır rapor almıs arkadaşların tecürbesinden yaralanmak istedim tesekürler

ben yeni aldım 1 hafta en geç 10 gün içinde rapor çıkıyo hastaneden form veriyolar ne için almak istiyosanız forma yazıyosunuz sağlık raporu bölümüne veriyosun 1 kaç gün sonra heyete giriyosun sonra rapor çıkıyo

yeni işitme testi yaptırdım hava sol 78db sağ 78db kemik 70db iki tarafda aynı. saf ses eşik yüzde seksen odtomert ileri derecede işitme kaybı diye yazdı teste göre doktorda yüzde seksen işitme kaybı var dedi bu oran bana yüzde 40 üzeri özürlü raporu almama yetermi bilgilendirmenizi bekliyorum arkadaşlar teşekürler..

Şurayı inceleyebilirsiniz: İşitme testinden özür oranı hesaplanması
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    78 db her iki kulakta ortalama rakam bunlar eğer 500.1000.2000 ve 4000 frekans ölçümleride 78 db civarı ise en az %40 alırsınız..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı