+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 42 mesajın 1-15 arasındakiler
Özürlü raporu için hastaneye gittim. %45 oran verildi. Düşürülür mü?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Özürlü raporu için hastaneye gittim. %45 oran verildi. Düşürülür mü?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    13 Mart 2012 Güncel:

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ASKINBUYUSU Mesajı Gör
    arkadaşlar raporum % 46 ile onaylandı herkese teşekkürler

hatta internette gezerken bir arkadaşın raporunu gördum oradakinin aynısı gibi sağ göze 1 yazıyordu

Konu ASKINBUYUSU tarafından değiştirilmiştir (30.01-2012 Saat 18:02 ). Gerekçe: yazım hatası

kardeşim bu raporun dönmesi muhtemel çalıştırılmayacağı işler kısmı boş tarih olarak sonradan yazılmış alınış tarihi 2006 tarihi sonradan senin atmadığın ne malum? tarihin üste 2006 yazması yerine 2010 yazması gerek...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Sevgili kardeşim ben yarın alıyorum raporumu bunu internette gezerken gördüm aynısı tanı kısmına aynısını yazdı doktor.. bu rapor döner derken düşermi demek istediniz

muhtemelen düşer bence demekte fayda var gönderir düşerse yeni rapor alır...benim rapor 2001 tarihli aslıdır gibi alıp üzerine bi tarih atıyım 2010 cetveline göre belirlenmesi gerek sen yeni rapor alcaksan durum değişir...

anlatamadım bu benim rapor değil benim rapor 2012 tarihli bu sadece benim tanılarla aynı

anladım kardeşimde ben bu raporda bahsediyorum...bu raporda eksik çok senin ki yeni ve eksiksizse düşmez sanırım herşeyini tam yazdır sorun olmaz...

anladım neleri yazdırmam lazım mesela

tarih tamam çalışabilir,çalışamaz kısmında evet hayır olmalı çalıştırılmayacağı alanlanların yeni raporlarda mutlaka belirtilmesi gerek benim bildiğim...

teşekkür ederim.. ilk defa giriyorum.. malum bu durumlarda sesimiz çıkmıyor işe karışmak gibi düşündüğümüz ve çekindiğimiz için

- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Bülent bey benim anne baba öldü her ay 316 tl yetim aylığı alıyorum yüzde 44 sürekli raporum var ama ağır engelli bölümünde hiç bir şey yazmıyo bakım aylığı alabilirmiyim

Standart özürlü raporundaki ibareler

VERGİ DAİRESİ ARACILIĞI İLE RAPOR ALACAĞIM YARIN

BU RAPOR İLE

Özürlü Kimlik Kartı alabilirmiyim?

vergi dairesi harici dilekçe yazmadım ibare ekletebilirmiyim

Eğer % 40 ve üzeri oran alırsan Özürlü kimlik kartı alabilir, özürlülere uygulanan indirim ve haklardan yarlanabieceğin gibi alacağın raporun Ankara tarfındanda onaylanması sonucunda prim gün/sayın yeterliyse erken emeklilik haklarındanda yararlanabilirsin..

Yarın hastaneye gittiğinizde şöyle bir dilekçe ile kapsamlı bir rapor talep edin:Tüm hakların değerlendirildiği tek bir sağlık raporu almak için dilekçe
    Evet, özürlü kimlik kartı çıkarabilirsiniz.
    Ayrıca:Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi
    Farklı bir il farklı bir hastane olsa bile şuradaki tecrübeleri okuyunuz:Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sağlık raporu aldım...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    teşekkür ederim

doktor kontrolinde yüzde 45 aldım sol görmuyor sağ görme kaybı ankaradan düşermi bu yuzde acaba?

yani zaten vergi dairesi yolluyor vergi indirimi ve erken emeklilik olmuyormu?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı