kardeşim bu raporun dönmesi muhtemel çalıştırılmayacağı işler kısmı boş tarih olarak sonradan yazılmış alınış tarihi 2006 tarihi sonradan senin atmadığın ne malum? tarihin üste 2006 yazması yerine 2010 yazması gerek...
|
|
|
|
Konu ASKINBUYUSU tarafından değiştirilmiştir (30.01-2012 Saat 18:02 ). Gerekçe: yazım hatası
kardeşim bu raporun dönmesi muhtemel çalıştırılmayacağı işler kısmı boş tarih olarak sonradan yazılmış alınış tarihi 2006 tarihi sonradan senin atmadığın ne malum? tarihin üste 2006 yazması yerine 2010 yazması gerek...
Sevgili kardeşim ben yarın alıyorum raporumu bunu internette gezerken gördüm aynısı tanı kısmına aynısını yazdı doktor.. bu rapor döner derken düşermi demek istediniz
muhtemelen düşer bence demekte fayda var gönderir düşerse yeni rapor alır...benim rapor 2001 tarihli aslıdır gibi alıp üzerine bi tarih atıyım2010 cetveline göre belirlenmesi gerek sen yeni rapor alcaksan durum değişir...
anlatamadım bu benim rapor değil benim rapor 2012 tarihli bu sadece benim tanılarla aynı
anladım kardeşimde ben bu raporda bahsediyorum...bu raporda eksik çok senin ki yeni ve eksiksizse düşmez sanırım herşeyini tam yazdır sorun olmaz...
anladım neleri yazdırmam lazım mesela
tarih tamam çalışabilir,çalışamaz kısmında evet hayır olmalı çalıştırılmayacağı alanlanların yeni raporlarda mutlaka belirtilmesi gerek benim bildiğim...
teşekkür ederim.. ilk defa giriyorum.. malum bu durumlarda sesimiz çıkmıyor işe karışmak gibi düşündüğümüz ve çekindiğimiz için
Bir fikrim yok. Şurayı inceleyin isterseniz: Göz/görme derecesine göre verilecek rapor oranları hakkında güncel bilgi..?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bülent bey benim anne baba öldü her ay 316 tl yetim aylığı alıyorum yüzde 44 sürekli raporum var ama ağır engelli bölümünde hiç bir şey yazmıyo bakım aylığı alabilirmiyim
VERGİ DAİRESİ ARACILIĞI İLE RAPOR ALACAĞIM YARIN
BU RAPOR İLE
Özürlü Kimlik Kartı alabilirmiyim?
vergi dairesi harici dilekçe yazmadım ibare ekletebilirmiyim
Eğer % 40 ve üzeri oran alırsan Özürlü kimlik kartı alabilir, özürlülere uygulanan indirim ve haklardan yarlanabieceğin gibi alacağın raporun Ankara tarfındanda onaylanması sonucunda prim gün/sayın yeterliyse erken emeklilik haklarındanda yararlanabilirsin..
Yarın hastaneye gittiğinizde şöyle bir dilekçe ile kapsamlı bir rapor talep edin:Tüm hakların değerlendirildiği tek bir sağlık raporu almak için dilekçe
Evet, özürlü kimlik kartı çıkarabilirsiniz.
Ayrıca:Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi
Farklı bir il farklı bir hastane olsa bile şuradaki tecrübeleri okuyunuz:Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sağlık raporu aldım...