+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon
Toplam 48 mesajın 1-15 arasındakiler
Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Yönetmeliği Yenilendi!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Yönetmeliği Yenilendi!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik - 14 Ocak 2012

Bu kanun ,bugünkü resmi gazetede yayınlandı.YENİ çıkan bir kanun.

vergi indirimi için,16 yıl önce Devlet hastanesinden aldığım raporun aslıdır fotokopisini kabul ederler mi.

anladığım kadarıyla ÖMMS sınavı için eski raporlar geçerli.(aslıdır kaşeli fotokopileri)

bir önceki kanundan iyi ya da kötü yanlarını bilen var mı

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

bu yeni kanunun en iyi özelliği,eski sağlık kurulu raporlarının da geçerli olması,tekrar sağlık kurulu raporu almaya gerek olmaması.

raporda sürekli yazanlar rapor çıkartılmayacak

Aralık 2010'da yayınlanan yönetmelik ile bugün yayınlanan bu yönetmelik arasında hiç bir fark yok. Yönetmelikte yapılan tek değişiklik usül yönünden yönetmeliğin yürütmesini özürlüler idaresi başkanlığının değil, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ile Sağlık Bakanının yürütmesine dairdir.

Yani, bizim açımızdan bu yenilemenin hiç bir anlamı yok. Bizim için değişen hiç bir şey yok...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Standart Yeni yönetmelik de ne değişti fikri olan

yeni yönetmelik de ne değişti fikri olan var mı ben farkı anlayamadım aynı gibi

aynı yönetmelik kopyala yapıştır devlet şaka yapyor bizlere bir bu kalmıştı zaten maskara olmak buna derler medet umulmaz artık bu kafa ancak böyle devam eder

14,01,2012 tarihinden sonra alınan raporlar için; mesela özürlü kimlik kartı için alınan rapor vergi indirim için kullanılabilecek mi?
    Yoksa rapor oranı Ankara'da tekrar düşürülecek m?

Standart yeni yönetmelik

Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik 14 ocak 2012

bugün resmi gazetede yayınlanan teni yönrtmelik te bizi ilgilendiren değişiklikler varmıdır.yani lehimizemi yoksa aleyhimizemi olmuştur.
    yorumlarınızı bekliyorum.

özür görmedim.
    aynı konuyla ilgili oturan boğa başlık açmış.konunun birleştirilmesini istiyorum.

sevgili oturan boğa nasılsınız bu yönetmelikteki değişimin amacı nedir acaba? 2-3 senede bir bu yönetmelikler değişmek zorundamı yoksa bir amaçlarımı var sizce ? saygılar efendim

yüzlerine gözlerinie bulaştırdıkları için artık ellerinde yumak oldu allah soracaktır onlardan yanlarına kalmaz ki
    kimlik kartı çıkarmak için aldığınız %40 ve üzeri raporunuzun foto kopisi ile bir devlet hastanesi veya rapor vermeye uygun hastaneye gitip baş hekime aslı gibidir fotokinin üzerine dmaga vuracak 5 tane olursa iyi olur foto kopi lazım olur bir tanesini sosyal hizmetler başbakanlık yerini bul git ver resimle birlikte al kimliğini

vergi indirimi için yazdım okursun otruan boğada yaza bilir

ARkadaslar merhaba Benimde rapor tarihim 13.01.2012 .Raporum sürekli, agir özürlü KISMINDA (evet) (rapor yuzde 100),Kimlik karti icin( evet ) var.
    Suan itibariyle calismiyorum.Ama ise basladigim zaman vergi indirimi icin basvurumda raporum surekli oldguun icin bana tekrardan rapor cıkarilacakmi?
    ÖTV indirimi ile aciklama yok.Bunun icin ne yapmaliyim yoksa raporum gecerlimidir? Bu sorularimi yanitlarsaniz sevinirim.Simdiden tsk ediyorum.

ben en son raporumu 2011 nisan ayında % 30 sürekli raporu aldım. ben şimdi il sağlık müdürlüğüne itiraz etmeden hastaneye başvuru yapamayacak mıyım? mesela sağlık kuruluna özürlü raporu için kayıt yaparsam daha önce aldığımız raporları bütün hastaneler özürlü raporları sistemden görüyorlar mı? raporum 9 ay geçmesine rağmen ömss için acil olarak hangi hastanelerden özürlü raporu alabilirim? bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler

arkadaşlar eski raporlar geçerlimi buradan anlayan yazarsa sevinirim

evet arkadaşlar tam bi net cvp verebilecek birisi varmı yazısıyla beraber cvpta yapıştırarak şu yönetmelikte sürekli raporlarda şurada yazıyor yeni rapor alınmasına gerek yok die yazarlarsa seviniriz herkes sevinecek.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim anladığım kazanılmış haklarda yeni rapor alınmayacak ama atıyorum vergi indirimden yararlanılan raporla 14/01/2012 tarihinden sonra özürlü kimlik kartı almak istiyorsan yeniden rapor alcaksın eski raporlar geçerli hükmü sadece kazanılmış haklarda yeni bişeyden yararlanmak istiyorsan yeni rapor eski raporu kaşeletip kulandıktan sonra neden yeni kanun çıkarılsın...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı