+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 2 3 4 5 6 7 8 SonSon
Toplam 107 mesajın 76-90 arasındakiler
Sağlık Kurulu Raporu için engellilerden ücret alınamaz (3 Mayıs 2010 tarihli yazı)

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bakırköy dr.sadi ırmak hastanesinde,daha önceden alınmış bir özürlü raporunuz varsa ücret almıyorlar...

arkadaşlar kardeşim down sendromlu raporunu yenilemek için hatay iskenderunda yeni açılan devlet hastanesine gittiğinde 160-180 tl istediler...babam başhekime gittiğinde durumu teyit etmiş.böyle bi karar var mı?yeni olduğunu dsöylrmiş bu kararın.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

SABO;

arkadaşım ücreti ödeyin fakat makbuzları atmayın ve daha sonra bimer e şikayet edin ve bimer sizi haklı görüp paranızı yaklaşık 1 ay gibi bir sürede geri alırsınız
    hatta o başhekim özellikle şikayet edin inanın hastane için zor anlar sizin içinde mutluluk verici anlar yaşıyacaksınız<br>
    mecliste engelli millet vekilleri var hepsi aynı yan gel yat allah hepsinin belasını versin
    ayrıca dernekler ne iş yapıyor anlamış değilim<br>
    bu işler bireysel değilde bu mercilerin yapması gerekiyor size sadece öncelik tanınarak raporunuzu almak kalıyor ama maalesef merciler tam çalışmıyor

BEN BU ŞEKİLDE HASTANEYE ÖDEMŞ OLDUĞUM PARAMI GERİ ALMIŞTIM TECRÜBEM VARDIR YANİİ

ben bugün gittim bakırköy sadi konuk hastanesine 140.-tl aldılar üstelik yazıyıda gösterdim.

İBenden 200,00 tl almışlardı bir yıl önce. faturayı işim bitti diye yırtıp atmıştım. sonra alınmaması gerektiğini genelgenin olduğunu öğrendim. hastane kayıtlarından istedim. 200,00 değil 58,00 tl. ödemişim, şaşkına döndüm.58,00 tl. çıktısını verdiler. geri kalan para kimin cebine gitti bilmiyorum. helal de etmiyorum.

ben raporu bir hafta önce aldım para ödemedim ama bağkurluyum inşallah maaştan gitmez hakkınızı bırakmayın

Şişli Etfal Hastanesinden H ehliyet icin aldıkları rapor + röntgen ücreti , toplamda 145 liramı, BİMER kanalıyla 45 gün gibi bir sürede geri aldım.
    Dekontları sakın atmayın, Bimer'e dilekçe yazıp durumu analtın, dekontlarla beraber sitedeki yazıyı da bulundurun.

slm benden aldılar bu gün 137 tl calışan dediğim için gine aldılar yok filim parası yok bölüm parası

ben dün gittim yarın da film sonuçlarını almak için tekrar gidiyorum.1 kuruş bile ödemedim zaten sormadılar bile sosyal güvencemi.

rapor için para almıyorlar fakat daha sonra eczaneden ilaç alırken sağlık kurulunda örneğin 8 poliklinikte muayene oldun onu alıyorlar yani 4o tl

resmı evrak uzerıne gıdersenız para almazlar ozel ıstek uzerıne olursa alıyorlar eskı uygulamayı yapıyorlar 2001 de de uygulamıslardı gecenlerde ben sgk ya gıttım tanıdıgım bırısı ıcın onu resmı gıdersen ucret odemezsın ozele gırerse odersın dedıler ama ben bu devletın yasasına anlamıs degılım nasıl bır uygulama hastanelerın alma nedenı su hastanler doner sermaye ıle ayakda duruyo calısanın maasını devlet degıl hastaneden karsılıyor anlıcagınız olay hastane kendı kesdıgı parmagı protez edıyo ıs devletımız ımf yı neden sutladı bu uygulamalar sayesınde vatandasımız zengın dıye dusundu

Benim sosyal güvence var devlet hastanesinden bir adet çapa tıp fakültesinden dört adet rapor çıkardım hiç birine ücret ödemedim.

rapor alırken bende ödemedim ama aradan biraz zaman geçti ilaç alırken eczanede her poliklinik için 5 tl alıyorlar

Bende alırken ödemedim ancak dün eczaneye gittiğimde 5*6= 30 tl katkı payı ödedim..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim maaştan aldığım rapor için sanırım 30 tl kesilmiş

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 2 3 4 5 6 7 8 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı