gözün aydın arkadaşım...
|
|
|
|
Selam arkadaşlar,
Vergi indirimi yazım bugün nihayet elime ulaştı. %76 olarak Ankara'ya giden raporum %76 olarak onaylandı.
Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Bana yorumlarıyla destek olan herkese teşekkür ederim, ayrıca haklarım ve izlemem gereken yol konusunda inanılmaz bir bilgi kaynağı olan engelliler.biz sitemize de kocaman bir teşekkür!!!
Landish ; hayırlı, uğurlu olur inşanlah, erken emekli olabiliyormusunuz prim ve gün süreniz tamammı.Raporunuz birbucuk ay gibi zamanda gelmiş Ankaradan, bende hastaneden %60 almıştım, ay başında gitti evraklar Ankaraya , darısı benim başıma![]()
Faruk34 ;
Teşekkür ederim, darısı başına. Raporum 30 Nisan tarihli, Vergi Dairesi'nden cevap bugün geldi, yani 2,5 ay sonra. Ben sonucu Ankara'yı arayarak telefon ile öğrendim 2 hafta önce, aslında Ankara'daki Sağlık kurulu raporumun onayını 17 Haziran'da göndermiş vergi dairesine.
Seninki de gönderildiği gibi onaylanırsa 2.ci dereceden değerlendirileceksin.
Benim emekli olmama 5 yıl kaldı inşallah5 yılın sonunda hem sigortalılık sürem (17 yıl) doluyor hem de prim günü sayım dolmuş olacak. Ha gayret bakalım
![]()