+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Görmeye dair (sağ -11,00 ile 0,2 sol -14,00 ile 0,4) bulgulara hangi oranda rapor..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Nihayet bugün göz kontrolüm esnasında sordum üniversitedeki doktora da "heyet raporu için sakın buraya gelme" dedi gülerek üstüne bir de borçlu çıkarırlar dedi. Burada %40 rapor vermezler. Ya zaten gelme niyetim yok dedim buraya. Ancak gözlerim %40 rapor alabilecek durumda mı dedim. Hesaplamaları bilmiyorum dedi en iyisi mi bir devlet hastanesine gidip eski raporu da gösterip durumu izah etmemi tavsiye etti.

merric abim devlet hatanesinde göz doktoru heyete giriyor benımkı 01 sag 01 sol cıktı 50 hesaplaması cıktı merıc kardesim tam sınırdasın o 03 02 olursa %40alırsın

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Umut senin sag göz 0.2 ve sol göz 0.4 rakkamları görme keskinligi GÖZDEN SAGLIK RAPORU
    görme keskinligi ve görme alanına göre veliliyor hatırlarsan biraz aylar önce bu konuyu tartıştık bende göztembelligi ve hipermetropi var sendede miyop vardı
    fakat rapor miyop ve hipermetropiye göre degil
    gözün görme alanına ve görme keskinligine göre veriliyor ve bu ölçümler gözlükle yapılıyor

senin 100 de 50 aldıgın yönetmelik degişti

eger görme keskinligini ögrenmek için sana bir tavsiyem olacak
    googleye online görme testi yaz ve siteye gir gözlükle her 2 gözün görme testini yap basit bir olay
    eger görme keskinligini yapıp bana yazarsan yeni mevzuata göre alacagın raporu söyleyebilirim
    ama tabi en önemlisi doktorun görme keskinligini ölçmesi fakat en azından insan kendi durumu hakkında bir bilgi edinir

AMA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM
    BİR GÖZ 0.4 DİGER GÖZ 0.3 OLURSA 100 DE 20
    2 GÖZ DE 0.3 OLURSA 100 DE 25
    BİR GÖZ 0.2 DİGER GÖZ 0.3 OLURSA 100 DE 30
    HER 2 GÖZ 0.2 OLURSA 100 DE 35
    BİR GÖZ 0.17.5 DİGER GÖZ 0.15 100 DE 40

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı