arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu?
|
|
|
|
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu?
raporu hangi hastaneden aldın herhalde bu uygulama yeni çıkmış raporu ne için aldın
18 yaşından küçük çocuğunuz varmı? bunu şunun için soruyorum 2022 sayılı kanuna göre "Özürlü yakını aylığı" (18 yaşından küçük özürlü yakını olanlar için) var belki onun için verilmiştir.
Raporu kendim için aldım.Babamdan emekli maaşı alıyorum maaş artırımı için müracaat etmiştim 2022 istemişlerdi yeniden müracaat ettim hastaneye yukarıda belirttiklerimin hepsini raporda göstermişler.
Özürlü Kimlik Kartı alabilirsiniz. Bunun için il/ilçe sosyal hizmetler müdürlüğüne müracaat etmelisiniz.
"Özürlü çocuk"tan neyi kastettiler anlamadım. Yaşın kaç?
Eğer ÖTV ödemeden sıfır km. araç almak istersen, bu rapor o iş için de kullanılabilir.
Not: Hastane o ibareler sayısınca rapor nüshası vermiş olmalı. Verilmemişse, hatsnaeye gidip bunu istemelisin. Aslı gibidir nüshalar olmazsa raporu bi kullanımda alırlar senden. -
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...