tamam bülent abi eger ssk odemıyor olsaydı ben ecza deposundan yüzde 20 ıle yuzde 15 arası ındırımlı alabılıyorum belkı kimselere yardımım dokunur dıye yazmıştim
|
|
|
|
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
tamam bülent abi eger ssk odemıyor olsaydı ben ecza deposundan yüzde 20 ıle yuzde 15 arası ındırımlı alabılıyorum belkı kimselere yardımım dokunur dıye yazmıştim
merhabalar aşırı aktif mesane sıkıntısını bende çekiyorum daha önce 2 kutu destusitol 2 mg kullandım şimdi ise spasmex 30 mg 1 kutu bitti ama hiç faydasını göremedim diğer ilaçlar sizce nasıldır gördüğüm kadarıyla mictonorm diğerlerinden biraz daha ön planda onuda denememi önerirmisiniz ???
Bence doktorunuza danışarak bir de Mictonorm deneyebilirsiniz. Sizin için en faydalı olanı ancak deneyerek öğreneceksiniz...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bu ilçların yan etkileri çokmu kötü bazıları...görme bozukluğu diyor,bazıları saç dökülmesi geçicimi yoksam kalıcımı kaçaklardan kurtulalım derken saçlar herneysede gözlerden olmıyalım ben bazen üropan bazen işe yarı yor bazen yaramıyor...
Diğer ilaçlardan fazla bir yan etkisi yok. Özellikle "o ilaca" karşı bir alerji yoksa sorun olmaz. Kullanın, baktınız ki bir şeyler ters gidiyor, bırakın.