+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
Anal EMG Nedir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Anal EMG Nedir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Selam arkadaslar utanıyoruz ama Anal sfinkter EMG'si hakkında bilgisi olan var mı, ne tür bir sonuç alınıyor?

aşağıdaki sitede sorduğun soruyla ilgili bilgi alabilirsin arkadaşım...

Makat Hastalıklarında Kullanılan Tanı Yöntemleri

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

tıpta ayıp olmaz kardeş hepimiz insanız sonuçta hepimizin başına gelebilir bilgilenmekte fayda var....

Büyük tuvaleti yapmayı sağlayan sinirlerin/kasların çalışıp çalışmadığını kontrol eden bir yöntem denebilir kısaca.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

berbat bir durum desene oturanboga abi gıcık eder adamı bu kontrol

Katlanacaksın dua et doktorun erkek olsun, bayan olması daha cok sıkıntı veriyor.Hastalık bu doktorlarda bayılmıyodur bu teste herşey insanlık için hipokrat yemini.

Kolonoskopi var kiiiiii,o daha zor bi durum..bu yine basit gibi duruyor ..dediğiniz gibi tıpta utanma olmaz,çünkü onlardan başka çaresi yoktur insanın..Allahtan gelecek sağlığın vesileleri olarak gelde utan onlardan

sıkıntı yapma bende kolonoskopi yaptırdım bu ondan daha kolay bir şey 5 dk lık bir işlem ürodinami yaptırdıysan bilirsin buda onun gibi bir şey burdada makatın çalışma kapasitesini ölçüyorlar

valla idonsente kardasım ftr de 3 ay yattım adını hatırlamıyorum bir dogum sandalyesine oturttular beni doktora dedim napacaz hocam flim mi çekicez dedim dedim doktor gülmekten yıkıldı bu sözüme ama urodamimi bilmiyorum adını utancımdan yerin dibine giresim geldi

geçmiş olsun kardeşim ben ayak kaslarına emg yapıldı ayak bilegimden kalın baldırıma kadar sırayla ince bi igne ile giriyor kötü yanı igne içindeyken ayaklarımdayken kas ölçimi yapıyorya yittir diyor çektir diyor o anda agrıyor az acı oluyor,bide kollarıma kopmle kaslara baktı baş parmak altı kaba ete girerken hatır hatır ediyor ozaman çok agrıdı,yani sende bişe olmaz die tahmin ediyorum az agrı olur normal.

kantutar42;

doğrudur işde o ürodinami sondayla girip idrarını yapmaya çalış diyorlar mesane kapasitesini ölçüyorlar buda aynı işte yine sondayla girip ölçecekler sıkıntıya gerek yok hastalık bu sağlam adamında başına geliyor ben alıştım valla

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    idosente <

kardasım allah razı olsun allah bizi bu dertlerden kurtarır bir gün inşallah da ayaga kalkmayı nasip eylesin cümlemize tamam o dedigin urodami ye girdim biraz acı verdi ama daha çok insanız nede olsa utandık

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı