aşağıdaki sitede sorduğun soruyla ilgili bilgi alabilirsin arkadaşım...
Makat Hastalıklarında Kullanılan Tanı Yöntemleri
|
|
|
|
aşağıdaki sitede sorduğun soruyla ilgili bilgi alabilirsin arkadaşım...
Makat Hastalıklarında Kullanılan Tanı Yöntemleri
tıpta ayıp olmaz kardeş hepimiz insanız sonuçta hepimizin başına gelebilir bilgilenmekte fayda var....
Büyük tuvaleti yapmayı sağlayan sinirlerin/kasların çalışıp çalışmadığını kontrol eden bir yöntem denebilir kısaca.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
berbat bir durum desene oturanboga abi gıcık eder adamı bu kontrol
Katlanacaksın dua et doktorun erkek olsun, bayan olması daha cok sıkıntı veriyor.Hastalık bu doktorlarda bayılmıyodur bu teste herşey insanlık için hipokrat yemini.
Kolonoskopi var kiiiiii,o daha zor bi durum..bu yine basit gibi duruyor ..dediğiniz gibi tıpta utanma olmaz,çünkü onlardan başka çaresi yoktur insanın..Allahtan gelecek sağlığın vesileleri olarak gelde utan onlardan![]()
sıkıntı yapma bende kolonoskopi yaptırdım bu ondan daha kolay bir şey 5 dk lık bir işlem ürodinami yaptırdıysan bilirsin buda onun gibi bir şey burdada makatın çalışma kapasitesini ölçüyorlar
valla idonsente kardasım ftr de 3 ay yattım adını hatırlamıyorum bir dogum sandalyesine oturttular beni doktora dedim napacaz hocam flim mi çekicez dedim dedim doktor gülmekten yıkıldı bu sözüme ama urodamimi bilmiyorum adını utancımdan yerin dibine giresim geldi
geçmiş olsun kardeşim ben ayak kaslarına emg yapıldı ayak bilegimden kalın baldırıma kadar sırayla ince bi igne ile giriyor kötü yanı igne içindeyken ayaklarımdayken kas ölçimi yapıyorya yittir diyor çektir diyor o anda agrıyor az acı oluyor,bide kollarıma kopmle kaslara baktı baş parmak altı kaba ete girerken hatır hatır ediyor ozaman çok agrıdı,yani sende bişe olmaz die tahmin ediyorum az agrı olur normal.
kantutar42;
doğrudur işde o ürodinami sondayla girip idrarını yapmaya çalış diyorlar mesane kapasitesini ölçüyorlar buda aynı işte yine sondayla girip ölçecekler sıkıntıya gerek yok hastalık bu sağlam adamında başına geliyor ben alıştım valla