+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
Omurilik L1 felciyim. Şiddetli bel ağrılarım oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Red face Omurilik L1 felciyim. Şiddetli bel ağrılarım oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selam arkadaslar L1 omirilik feçlisiyim fakat 1 aydır sürekli şiddetli bel agrısı cekiyorum sabah yataktan kalkınca daha çok oluyor ızdırap ediyor belimi dogrultamıyorum agrıdan birde bu ayaklarda karıncalanmayı nasıl aza indirebilriz bilgilerinizi rica ediyorum saygılar bizden

slm dostum bende omurılık felclıyım ama bende boyle bır sorun yok ama benım bır
    arkadasımında belınde senın dedıgın gıbı agrılar baslamıstı doktora gıdıp fılm certırdı
    arkadasımın platınlerı yerınden cıkmıstı muhtemelen senınkınınde platınlerı atmıs olabılır.
    gecmıs olsun

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

aleyküm selam kardasım o zaman ben ayvayı yedim mi yani ameliyatmı olacaz yani şimdi daha detaylı bilgin varsa yazarsan sevinirim

Bası yarasından ameliyat oldugum ıcın,bu aralar hareket edemiyorum bu yuzden benimde bellim cok agrıyor..bunun nedeni hareketsizlik olabilir bence.

ılk once bır fılım cektır bence ne soylesek bos eger platınlerınde bır sıkıntı yoksa
    agrılar bazen normal olabılır benım soyledıgım bır olasılık yanı olabılırde olmayabılırde
    ınsallah degıldır amaa platınlerınde bır sorun varsa atma falan amelıyat olman gerekecek
    bırde ne kadar oldu kazamı gecırdın nekadr oldu kac sene

Özellikle böbreklerde sorun olup olmadığına dair bir kontrol de yaptır bence. Apandist vb. organlarda da sorun olabilir ve bu sorun sana bel ağrısıymış gibi yansıyabilir.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Teşekürler bülent abi solasın bu cuma mr girecem onu bekliyom ona göre doktor bir kara verecek

Bir de, yattığın yatak ağrıya neden oluyor olabilir mi?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

arkadaş bende L1 kırık 17 senedir felcliyim ama 1 aydır benimde belim ve sağ tarafta ağrı yani bişey batıyormuş gibi bugün dr gittim dr ya pilatin kaymıştır yada iltahap olmuş olabilir dedi emar cekindim sonuç çarşamba günü alacam inşallah korktuğum olmaz.

Selam gecen cuma mr filmi çektiler bu perşembe sonucunu alıcaz bakalım inşaaalh korktugumuz bir şey degildir herkeze acil şifalar

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben emarı aldım birşey yok dedi dr üşütmüş olabilirsin dedi kaslar gerilme yapıyordur ama ben yine tedirginim.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı