mesane büyütme ameliyatı yapılıyor diye duymuştum doğrumudur? 70. yıl hastanesinde![]()
|
|
|
|
bu hastane ile ilgili bilgisi olanlar yazabilirler mi?yatış yapılabilmesi için hangi durumlar söz konusu.detaylı bilgi verirseniz sevinirim
brde bu hastanede su egzersizleri yapılıyormu.tedavi yöntemleri nasıl az çok bilgi verirseniz çok sevinirim.babam c5-6-7 kırık. omurilik felci
mesane büyütme ameliyatı yapılıyor diye duymuştum doğrumudur? 70. yıl hastanesinde![]()
bu dediğiniz erenköy deki hastaneyse ben 2002 de 8 ay kaldım orada o zaman su eğzersizleri yoktu yatış yapabilmek için başvuru yapıyorsunuz onlar sıraya koyuyor sıra size geldiğinde hastayı çağırıp muayene edip durumuna bakıyorlar o na göre yatırıyorlar hastanın gösterdiği gelişmeye göre 7-8 ay tedavi görebilirsiniz o zamanlar günde 1 saat fizik tedavi uzmanı eşliğinde eğzersiz yaptırıyorlardı size yapmanız gerekenleri öğretiyorlar ayrıca doktorunuz oluyor ve her gün gelip sizi muayene ediyor ilaçlarınızı düzenliyor disiplinli iyi bir yer benimde seviyem c5-c6
geçmiş olsun...
bahçelievlerdekiyse idare eder bi hastane ama yatak bulmak biraz zor oluyor
ben 4 sene ön ce yatım ozaman yatış vermişlerdi yatış için dörtbeş aykadar sıra bekledim şimdi öylemi bilmiyorum hemen yatırmıyorlar eger yatış verdilerse boşaldıgı zaman yer telefonla cagırı yorlar su havuzuda vardı fakat alış veriş magzası inşaatı sebebiyle orayı tahliye ettiler binada catlaklar oluşmuştu sakin tek kat üzerine geniş alanı olan bölümlerden oluşuyor
Hastanede görevli bir fizik tedavi doktorunun özel muayenehanesine giden ve kısa sürede yatışı yapılan tanıdıklarım oldu...
Ama kişi arabayla hastaneye gidebiliyor, ayakta fizik tedavi görebiliyorsa, bence yatışa gerek yok. Hem yatak kapasitesini doldurmamak açısından, hem de inanın maksimum günde yarım saat fizik tedavinin ardından gün boyu gereksiz yere orada esir olmak açısından bu böyle....
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...