+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
14 aydır Omurilik Felçliyim, 15 gündür ayaklarım yanıyor..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    besalti,ne kadar güzel bir haber...böyle gelişmeler sana dahada moral verir,azim verir..maddi imkanın el veriyorsa,sağlık güvencen varsa FTR merkezine gitmen çok iyi olur..eğer gitmek istemezsen egzersizleri sakın bırakma..gün geçtikçe daha güzel gelişmeler olur inşallah...sağlıcakla kal

defnex tşk evet moral verıcı cok guzel allaha sukur evet maddi ımkanımda var..FTR ÜNİTESİNE gıtmelıyım cok guzel gelısmeler soz konusu.pazatesı gunu gıdecem ınsallah sıteden sız sızın gıbı daha tecrubelı bır suru abi ablalarım var. ogrenmek sormak ıstedım tşk....

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

hadi bakalım hayırlısı....gelişmeler oldukça yazki senin adına çok sevinelim

Harika
    Senin ilacın belli: Kendi başına, kendi kaslarınla her ne yapabiliyorsan yapacaksın; ayağa kalkmaksa ayağa kalkmak, yürüyüşse yürüyüz...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

tşk ınsallah yakında zamanda o da olacak...her an kalkıp koşacak gıbı oluyorum allahım hepımıze nasıp etsın..

Standart Omurilik zedelenmesi

15 aydır trafık kazası sonucu omurilik felclısı oldum.seviyem t5 omurılık zedelenmesı ama tam kesıdende beter denılıyor.Fakat tam kesının yada zedelenme olan kısılerın yaptıklarından daha ıyı cok daha ıyı hareket yapıyorum anlamadım neden oyle denılıyor.?Ve bunun ıcın kök hucre falan söz konusuymus ama sımdıkı kök hucrenın durumu bılım dunyasındakı durumuna bakınca sahsen kendım kafamda mılyonlarca soru ısaretı olusuyor.Cunku her kafadn bır ses cıkıyor.Ne zaman bılımsel olarakta yuruycem yada yurumem ıcın bana dusen ne nasıl olacak....kafam cok karısık..

Standart ayakların yanması iyileşmeye işaret

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende de olmuştu...sonrada hareket falan geldi...bırak ayaklar yanmaya devam etsin

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı