+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Bacaktaki kısalık için yapılan Açılı Uzatma Ameliyatı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Bacaktaki kısalık için yapılan Açılı Uzatma Ameliyatı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende 6 cm kısalık var bi bacağımda. kaza sonucu oldu ve bu yaz açılı uzatma ameliyatı olucam. ama aklıma takılan bir sürü şey var. nasıl bi cihaz takılıcağını merak ediyorum, dizimi büküp bükemiceğimi, bi de cihazları çıkartırken anestezi uyguluyolar mı?
    bu konuda bilgi verebilcek birisi var mı acaba?

Standart selam

melikecim uzatma amaliyatı için bilgi istemişssin.ben 2003 yılında uzatma amaliyatı oldum.bende 4 cm kısalık vardı.uzatılıyor ama inan çok sabır isteyen bişey.uzatma olduki acılarıma sırf iyileşecem diye katlandım.ama bende pek bir değişme olmadı.dokorlrın açıklaması alışkanlık.ama alışkanlık diğilmiş kas uzatılmamış benim.bende buyaz kas uzatma amaliyatı olacam.ama benden sana tavsiye eğr ağrın yoksa hiç tavsiye etmem.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart açık uzatma operasyonu

bacağında kuvvet varsa ayakkabı altına destek koyarak idare edebilirsin.Bu tip opersyonlar da kalça kemiğinden alınan parça bacağa ekleniyor.Sonuç doktora,kemik yapısına ve şansa bağlı.Geçmiş olsun.

Standart Re: açık uzatma operasyonu

.Bu tip opersyonlar da kalça kemiğinden alınan parça bacağa ekleniyor.Sonuç doktora,kemik yapısına ve şansa bağlı.Geçmiş olsun.

Ben böyle bişr şeyi duymadım . BU ameliyatlar Kesilen kemik içine konulan çiviler yardımı ile 2 kemik arası açılıyor . Zamanla arası açılan kemik içinin dolması bekleniyor.

Standart merhaba

selam melike bende bi kaza sonucu bacagım kısaldı ve kısalan bacagımı tam 5 santim uzattım sana yardımcı olmayı cok isterim

Standart açılı uzatma

benim ameliyat olmam şart hem ağrı yapıo hemde bacağımda eğrilik var dizimin bi tarafı uzamış bi tarafı uzamamış kazadan dolayo uzamayı sağlayan damarlar koptuğu için. kıyafet seçimimde buna dikkat etmekden istediğimi giyememkden de sıkıldığım için ameliyatı olucam okulum bitince. ama takılıcak cihazı merak ediyorum ben. zor olucak ama doktorumada güveniyorum bakalım

Standart selam melike

melike benimde kaza sonucu kısalmıstı 5 santim bacagım takılacak cihaz bende 11 tane civi vardı ilk zamanlar alısması zor oluyor bacakta büyük bir demir ama sabreder dayanırsan sonucu gercekten güzel ama biraz sabredecen civileri günlük pansuman edcen 6 veya 8 ay bacakta kalıyo bu sırada yürüye biliyon cıkması cok basit cıktıktan bes dakika sonra hemen yürümeye baslıya biliyosun

bu ameliyat tamamen diğeri kadar hisli,aynı potansiyelde fakat sadece kısalık olan bacak için mi geçerli?bacakta kısmen hissizlik varsa,yani diğeri gibi kalkamıyorsa,hareket edemiyorsa??eğer bu tür bacağa da uygulanabiliyosa,sonuç ne oluyo; bacak aynı mı kalıyo,sadece uzuyo bu kadar mı??

herkes kas uzatmasından bahsediyo o nasıl oluyo acaba hem doktorlar nası unutabiliyolar ki kası uzatmayı

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı