+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 41 mesajın 1-15 arasındakiler
Kol ve bacak nakli ile ilgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kol ve bacak nakli ile ilgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar şuan gündemde bulunan kol ve bacak nakli konusunda fikri olan var mı? Benim aile bana diyor ki sende akdeniz üniversitesine başvuru yap ben ise kararsızım bilgisi olan var mı nasıl bir yol izlemeliyiz...

TEŞEKKÜRLER

Bildiğim kadariyle kolu veya ayağı ampute olan kişilere nakil yapılıyormuş.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Hımm anladım... İşte umut dünyası ailemde umutlanmış sende başvur diyor. Benimde sol ayak diz altı ampute, ama sağ ayak diz üstü hiç diz yok

Senin şartların uyuyor o halde müracat edebilirsin

Ben korkuyorum ameliyathane görmek istemiyorum artık ama ailem illa gidelim diyor uygun bir zamanda giderim

bende hastane görmek istemiyorum. sağ bacak kalçadan ampute. ağrılardan kurtulsam yeter bana ..

Allah kimseye hastane yüzü göstertmesin ve o doktorlarında eksikliğini vermesin

Hüseyincim. You tube da bir sürü protez videosu var. Mekanik uzuvlar şu an için tek çare.
    Öyle bu iş o kadar kolay başarılı olsaydı. Bilim adamları mekanik kollarla bacaklarla uğraşırmıydı?
    Sinirleri hasar görmüş hastaya bile yardım edemiyorlarken
    Kalkıpda başkasının bacağını nakledip onu hareket ettiebileceğimizi benim aklım almıyor.
    Öyle olsa daha kolayı olan siniri değiştirirlerde. Adamın felç olan uzvunu hareket ettirmezlermiydi?

hüseyin çok geçmiş olsun bence bir git görüş tek bacağın olsaydı olma derdim ozamn durumun hayatını pekte etkilemezdi ama bu şekilde yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum iki kolu ve iki bacağı olmayan biri oldu bu ameliyatı ve vucudu sadece bir bacağı kabul etmedi geçen gün haberlerde gösterdi kolları ve bacağı artık hareket etmeye başlamış çocuklarına sarılıp ellerinden tutabiliyordu ve gün geçtikçe de daha da ii olacağını söylüyor doktorlar bence hiç olmazsa git bir doktorlarla görüş eğer olursan bişey kazanmazsın kazancın olur 1 senen sıkıntılı geçer ama şimdide sıkıntı çekmiyor musun zaten cesur ol arkadaşım korkma hastaneden derdinin dermanı varsa eğer ara protezle gerçek bir bacak aynı değil eğer ben senin yerinde olsaydım denerdim..

Ben protezlerle çok rahat hayatımı devam ediyorum ama işte gündeme böyle bir haber düşünce yakınlarım telefonla aradılar beni sende git başvur diye bakalım artık önümüzdeki günlerde olmazsa gider bir fikir alırım

plastikten diğil etten kemikten bacakların olucak olursan senin adına çok sevinirim .

bende iki kolu dirdsek altından amputeyim ben geçen ay antalya buluşmasına gitmiştim orauya kadar gitmişken akdeniz ünüversitesine gidip kaydımı yaptırdım rabbim nasip ederse bana uygun donör bulunurda nakilim gerçekleşir tabiki nasipse

2Kadir nasıl bir yol izlemeliyiz tıp fakültesinin hangi birimine başvuru yapmalıyız ya da herhangi bir evrak lazım oluyor mu? Prosedür ney biraz bilgi verir misin?

slm arkadaslar benim sol dirsekten ampute ben akdeniz üniversitesini aradım bana hemen gelip basvuru yapabilceğimi sölediler kan doku röntgen alıncak bir günlük iş fakat öncelik 2 koluda olmayan arkadaslara tanıcakmış siz gelin sıraya yazalım dediler! şubat ortası veya sonuna doğru gitcem antalyaya !!!Allah herkezin hal ve yardımcısı olsun ve gönlüne göre versin...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    valla zor karar ama iyileşme süreci 2 yıl kadar sürüyor bildiğim kadarıyla bunuda göze almak lazım bence protezlerle rahatsan ağrın sızın yoksa yani bu şekilde mutluysan böyle idare et derim bir de bu takacakları uzuvlar vücuda %100 uyum sağlaması garanti mi doktorlarla görüşüp bunları da öğrenmek lazım Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin...amin

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı