+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 37 mesajın 1-15 arasındakiler
Kilo almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kilo almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Herkese gecmiş olsun arkadaslar ve selamlar.
    Arkadaslar bası yarasından dolayı ameliyat oldum..Hastanede katı gıda takviyesi için,enerjili kılo almak ıcın ıcecek bir şey veriliyordu..bilginiz var varmı önerebilecegnız benzer bir şey..Kilo almak istiyorum ve enerjili...Yaranın daha cabuk ıylesmesınıde etkılıyormus.

hastahnlrde genellikle nutricia fortimel diye mama şeklinde içicekler var meyve aramolı doktorunz uygun görürse rapor çıkartıp alabılırsınz devlet ödüyor diyetisyene basvurmalısın ama düzenli olarak kullanırsan faydasını görürsün tok karnına içmelisin...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

balık yağı hapı kullan yada balık yağı kilo aldırıyo gerçekten küçükken bebeklere kemikleri gelişsin diye kullanıyolar ama kilo almayıda sağlıyo .. bi fikir bnm ki sadece

hayatım boyunca hiç balık yemediğim için senelerdir bu vitamini omega 3.6.9(balık yağı) ile dengeliyorum kilo konusuna gelince balık yağı kilo aldırmıyor malesef alsam ben alırdım bununla kilo söylenilen mama türü gıdalarıda kullandım kullandığın sürece faydası var bıraktığın an eski formundasın resmen balon misali yani sana tavsiyem maddi olarak imkanın var ise özel bir diyetisyene git takviye olarak sunacağı şeylerin faydasını görürsün birde keçiboynuzu bekmezinin özü satılıyor onu al mutlaka her sabah ve gece iç bununda faydasını görürsün...

e vitamini kullan eczanelerde satılıyor hem cildinide gençleştirir 2 fayda sağlar sana ben de kullandım kilo almıştım.

Ben de kilo almak isteyenlerdenim.. Bana da balık yağı hapı tavsiye edildi ama doktor kilo aldırmayacağını söyledi.. Onu eleyelim bir defa baştan. Koskocaaa doktordan iyi mi bilicez yani..

besalti20, annen sana gece geç saatlerde bol tereyağlı makarna pişirsin, ekmekle ye onu.. Yat aşağa uyu.. Bir dene bakalım.. Mesela yine geç saatlerde tatlı ye bir tabak hiç yakmadan hareket etmeden yat uyu.. O senin dediğin mama gibi olan şeyi yiyeceğine normal gıdalar almaya bak.. Ben denedim onu öööy iğrenç! Çikolatılı ve muzlu mamalardan afedersinizde öğre öğre yedim yani.. Herşey kilo almak uğrana dayan Havva dedim amaa.. ama olmuyor.. Çünkü isteksiz yediğin yemek seni yiyor.. Kaçmak için mideden yol arıyor olmuyor yani..

Sigara içiyorsan şayet ne yaparsan yap alamazsın kilo.. Bizi kuru büzük yapan hep bu sigara zaten.. Sigara aşkına yarım yamalak yemek yiyoruz ondan sonrada kilo alamıyorum diyoruz.. Bizim bünyemiz kaldırmıyor demek ki bu tempoyu..

Belli bi yaştan sonrada göbek yapmadan kilo almak mesele..

Zayıflık sorunu olupta birşeyleri deneyipkilo alabilenler varsa anlatsınlar lütfen.. Belki bize de bi faydası dokunur.. Ama öyle nette satılan ilaçlardan olmasın.. Onlara güvenmiyorum ben..İçmem onları..

Doğal yollarını bilen varsa anlatsın..

arkadaşım kilo alıp napcan heralde bi ara bahsetmiştn yatak yaralarım falan var die konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam eger kusuruma bakma öyle bi rahatsızlk yani sürekli yatan oturan birinde olur demek istedigim şu egerki bahsettigim rahatsızlıgın varsa kilolu olman sana zorluk verir bence..eger hatam varsa kusura bakma kardeşim havva hanımın dedigi gibi yaparsan iki gün sonra mide iflas eder yiyip yatınca sıkıntı olur benden demesi reflü gastrit çıkar artan rahatsızlıklar arka arkaya sıralanır..saygılar

hava hanım ıntıhat et diyo zaten

arkadaşım öncelikle siğara içiyorsan bırak ben bıraktım 8 kilo aldım 3 .4 ayda içmiyorsanda devamlı akşamları yatarken muzu ez ve bal a beraber süt e koy karıştırdıktan sonra iç göreceksin faydasını ama yatarken dikkat et tamamı ben ameliyat oldugumda evde sürekli veriyorlardı akşam yatarken bana ve sabah kahvaltına dikkat et yani saglam kahvaltı yap sabah yapacan kahvaltı emin olki öglen ve akşam yemeginden daha faydalıdır . benim düşüncelerim bunlar yardımcı olmuşsam ne mutlu bana ama şimdi sigara içiyonmu diyecen evet başladım malesef 2 sene sonra.

besalti20;

Ben yaşam biçimi haline gelsin bu yeme içme düzeni demiyorum ki.. Sadece mideyi genişletene, kilo alana kadar. Sonra düzene girecektir zaten insanın iştahı..

Amaa tabi mide olsun, kalp olsun, hazımsızlık sorunları olsun, kolesterol olsun, tansiyon falan varsa olmaz tabii.. O zaman dokunur gece geç saatte yiyip yatmak.. Ama hiçbir sağlık sorunu yoksa dokunmuyor ve işe yarıyor.. Yaradığını görmesem zaten demem bunu..

Metoplizması hızlı çalışanlara, yediğini içtiğini çabuk yakanlara faydası var yiyip yatmanın.. Hatta gündüz öğünlerinde de geçerli bu dediğim... Tabii belli bi yaşıda var bu işin.. Her yaş grubuna yaramayabilir..

"Havva hanım intihar et diyor zaten" demenede alındım.. Bana bu sistem yaramaz dokunur da diyebilirdin.. Düşmanın mıyım senin..? Canına garezim mi var Allaah Allaaah..

Konu zayıflık olunca hassasım çünkü aynı dert bende de var.. Onun için bildiklerimi paylaşmak yardımcı olmak istiyorum..

Gerçi kelin ilacı olsaaaa durumuda var ama neyseee artık..

bende kullandıgım ilaçlardan dolayı çok kilo aldım bu kiloları vermek için bi ilaç tavsiye edebilirmisiniz.teşekkür ederim

berkan1;

Biz zayıflar kilolulara gıcık kapıyoruz.. Yok sana yardım falan.. Git başka başlık aç.. Şaka bi tarafa valla zayıflamak isteyenler için çok daha fazla seçenek var bence.. Herkez siz tombişleri zayıflatmak için çalışıyor.. Binlerce yolu var.. Daha önce bu başlıkta konuşulmuş, bilgi alış verişi yapılmıştı. Bakabilirsiniz bu linkten: Kilo sorunu olanlar, zayıflamak için fikirlerimizi paylaşalım?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    düzenli beslenmek,yemekleri öğünün de ve zamanın da yemek ara atıştırmlarda meyveyi eksik etmemek..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı