Kilo almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 22:20
Kilo almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Herkese gecmiş olsun arkadaslar ve selamlar.
Arkadaslar bası yarasından dolayı ameliyat oldum..Hastanede katı gıda takviyesi için,enerjili kılo almak ıcın ıcecek bir şey veriliyordu..bilginiz var varmı önerebilecegnız benzer bir şey..Kilo almak istiyorum ve enerjili...Yaranın daha cabuk ıylesmesınıde etkılıyormus.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 22:35
hastahnlrde genellikle nutricia fortimel diye mama şeklinde içicekler var meyve aramolı doktorunz uygun görürse rapor çıkartıp alabılırsınz devlet ödüyor diyetisyene basvurmalısın ama düzenli olarak kullanırsan faydasını görürsün tok karnına içmelisin...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 22:55
balık yağı hapı kullan yada balık yağı kilo aldırıyo gerçekten küçükken bebeklere kemikleri gelişsin diye kullanıyolar ama kilo almayıda sağlıyo .. bi fikir bnm ki sadece
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 23:40
Bende vermek istiyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 01:06
hayatım boyunca hiç balık yemediğim için senelerdir bu vitamini omega 3.6.9(balık yağı) ile dengeliyorum kilo konusuna gelince balık yağı kilo aldırmıyor malesef alsam ben alırdım bununla kilo söylenilen mama türü gıdalarıda kullandım kullandığın sürece faydası var bıraktığın an eski formundasın resmen balon misali yani sana tavsiyem maddi olarak imkanın var ise özel bir diyetisyene git takviye olarak sunacağı şeylerin faydasını görürsün birde keçiboynuzu bekmezinin özü satılıyor onu al mutlaka her sabah ve gece iç bununda faydasını görürsün...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 01:10
e vitamini kullan eczanelerde satılıyor hem cildinide gençleştirir 2 fayda sağlar sana ben de kullandım kilo almıştım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 01:25
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 02:12
arkadaşım kilo alıp napcan heralde bi ara bahsetmiştn yatak yaralarım falan var die konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam eger kusuruma bakma öyle bi rahatsızlk yani sürekli yatan oturan birinde olur demek istedigim şu egerki bahsettigim rahatsızlıgın varsa kilolu olman sana zorluk verir bence..eger hatam varsa kusura bakma kardeşim havva hanımın dedigi gibi yaparsan iki gün sonra mide iflas eder yiyip yatınca sıkıntı olur benden demesi reflü gastrit çıkar artan rahatsızlıklar arka arkaya sıralanır..saygılar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 02:38
hava hanım ıntıhat et diyo zaten
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 08:58
sen kilo almak istiyorsun bende kilo vermek istiyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 09:12
arkadaşım öncelikle siğara içiyorsan bırak ben bıraktım 8 kilo aldım 3 .4 ayda içmiyorsanda devamlı akşamları yatarken muzu ez ve bal a beraber süt e koy karıştırdıktan sonra iç göreceksin faydasını ama yatarken dikkat et tamamı ben ameliyat oldugumda evde sürekli veriyorlardı akşam yatarken bana ve sabah kahvaltına dikkat et yani saglam kahvaltı yap sabah yapacan kahvaltı emin olki öglen ve akşam yemeginden daha faydalıdır . benim düşüncelerim bunlar yardımcı olmuşsam ne mutlu bana ama şimdi sigara içiyonmu diyecen evet başladım malesef 2 sene sonra.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 11:52
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 11:58
bende kullandıgım ilaçlardan dolayı çok kilo aldım bu kiloları vermek için bi ilaç tavsiye edebilirmisiniz.teşekkür ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 12:03
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 12:15
düzenli beslenmek,yemekleri öğünün de ve zamanın da yemek ara atıştırmlarda meyveyi eksik etmemek..
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları