Prof.Dr Kemal Değer'e muayene olup memnun olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.11-2011 01:39
Prof.Dr Kemal Değer'e muayene olup memnun olan var mı?
arkadaşlar prof. dr. kemal değr'e muayene olup memnun kalan ve tavsiye eden var mı? ben artık prof. ünvanına güvenmiyorum da.. durma göre muayene için randevu alıp istanbul'a gideceğim..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.11-2011 02:01
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.11-2011 02:12
sonbahar.44
benim genetik bir problem.. her iki kulağımda da iç kulaklardaki kemiklerde kireçlenmeye bağlı işitme kabı.. yani otoskleroz.. işin kötü yanı ilerleme durdurulamıyor.. bir kaç sene içerisinde 85-90 db kauba ılatı.. bir kaç seneye kadar da taamen kaybederim bu hızla giderse.. ben de bir umut ışığı duyduğum dr a mesaj atıyorum bir de buadan sorayım dedim belki daha önce giden memnun olan ve ya olmayan vardır..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.11-2011 02:21
anladım bacım allah şifalıgını versin inşallah bi umut ışıgı bulursun ben sana turgut özal araştırma hastanesinin numarasını vereyim orasıda çok gelişmiş bi hastene bi arayıp sor istersen 0422 341 06 60 burayı arayıp hangi bölümse o bölümün sekreterligini baglat rahatsızlıgın hakkında branş prof yada dç dr varsa baglarmısınız de onlar baglar durumu izah et yardımcı olabilirlerse atlar malatya ya gelirsin bunun burası saglık her yönünü deniycen bence bi yerde baglı kalmıycaksın,bende başka hastanelere gitme istiyorum ama il dışı zorlu bi koşuşturma olur
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.11-2011 02:28
o zorlu koşuşturma benim için de geçerli uğur kardeşim.. istanbul'da bir derece mümkün çünkü sözlüm ve ailesi oradalar ama onun dışında çok zor..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.11-2011 02:38
anlıyorum bacım seni iyi olur inşallah allah şifalıgını versin,inşallah iyi olursun
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları