+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 27 mesajın 1-15 arasındakiler
Bursa'da Kulak Burun Boğaz konusunda uzman doktor tavsiye edebilir misiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Bursa'da Kulak Burun Boğaz konusunda uzman doktor tavsiye edebilir misiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bursalı işitme engelli arkadaşlarım irtibat kurup bilgi paylaşımı yaparsak çok sevinirim özellikle bildiğiniz memnun kaldığınız doktorlar hakkında..

bursa devlet hastanesi mehmet beşer hocam ola bilir ama sen neden sordun niçin di

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

benim problemime belki çare olabilecek dr arıyorum.. benim iitme kaybımın önü kesilemiyor sürekli kaybediyorum işitmemi

duyum üzerine çalışma yapmış prof bulman lazım ozaman acıbadem uludag unv şevket yılmaz dan baka bilirsin prof olmalı doçent de olabilir geçmiş olsun googleden arayıp sana yakın olan doktorlara muane olmanda fayda var

kbb doktoru var mevlüt okumuş çok iyi doktor onun özel yazhanesi var uğrayabilirsin altıparmakta

arkadaşlar ben herhangi bir dr adı değil benimle benzer problemleri yaşamış ve dr undan memnun kalmış arkadaşlardan isim rica ediyorum..

hakanaca
    ameliyatımı uluduağ üniversitesi tıp fakültesinde bir profesöre oldum sonucunu gördüm..

artik kesilmis bicilmis gamzecigim antioksidanin dedigi gibi kulak ameliyatlarinda yuzguldurucu sonuc az oluyor
    birde siniri zedelenen kulak onarilmiyor

benim kaybım tam değil shukufe.. ve tek kulağımdan ameliyatlıyım..

bu linkteki doktora git muane ol inşallah iyileşirsin ankara da dış kapı hastanesinde
    branşı kulak

Do. Dr. Ali zdek

http://www.diskapieah.gov.tr/klinikler/2_kbb_klinik.htm

ankaraya gelirsen profesor levent sennaroglu uzerine doktor tanimam aklinda bulunsun

ankara... bakalım kısmet canım.. maddi durumlar da el verirse gelebilirim..

Gamze önce seni bi memur yapalım sonra doktoruda buluruz inşallah.

sagol mevlut_han10 inşallah başvuru ve kurslar hakkında bilgin var mı? çalışmaya başlamak istiyorum ama ne çalışacağımı bilmiyorum.. bir de bu ara cihazlar için koşturmaca bu ay aldığım cihaz bugün arıza yaptı.. koştur babam koştur..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    neresi olduğum ne farkeder can_bursa?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı