Bursa'da Kulak Burun Boğaz konusunda uzman doktor tavsiye edebilir misiniz?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 00:37
insan hastalanmaya görsün en iyi doktoru arıyor oysa yapılacak bişey varsa en kötü doktor bile aynısını yapıyor...işitme kaybının durdurulabilcek bi yöntemi varsa her doktor yapabilir iyisi kötüsü yok cihaz verilcekse verirler sen gidersin medikale orda ayarlarını yapıp sana verirler hepsi bu... iyi kötü doktor olmadığını nerden anladım he ben kas hastayımda gezmediğim iyi kötü doktor kalmadı türkiyenin büyük bi bölmünde değişik doktorlara gittim hepsi aynı cevabı verdi tedavisi şuan için mümkün değil kendini fazla yormadan hareket et sanada uygulanacak en iyi yöntem neyse onu önercekler...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 00:44
ama senin de kapı kapı gezip çabaladığın gibi ben de çabalamak istiyorum.. hepsi bu..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 00:55
anlıyorum seni bir umut diyorsun bende siğorta doktoruna güvenmeyip bir umutla yola çıktım profları kestirdim gözüme ara ara iyi denen doç ve dr.lere gittim ama hiç biri değişik tek kelime etmedi hepsi aynı cevabı verdi...bütçen el veriyorsa yurt dışına çık istersen yapılacak bişey yoksa hiç bir Allahın kulu yapamaz tek çare dua edip bir mucizenin olmasını beklemek...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 13:17
bursada değil de ankarada hacettepede Dr. levent sennaroglu doktoru öneririm. eğer yapabilirsen Eskişehir osmangazi universitesi dr. armağan incesulu doktoru öneririm.
her ikisi de kbb konusunda uzman doktorlar. belki elin boş dönersin ama oturup hic bişey yapmamak ve işitme kaybının ilerlemesini seyretmekten daha kötü olan birşey yoktur. o yüzden cabalamanı takdir ediorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 13:23
arkadaşlar bu biyonik kulak dedıgınız cihaz beyin sapı köşe timörü olana takılıyormu bilgisi olan varmı ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 13:26
emin değilim ama şöyle duydum bu konu hakkında;
beyin sapı takılacagı vakit beynindekı tumorları temizleyip ondan sonra beyin sapı takılıyor. köşe tumoru dediğiniz şeyin ne oldugunu anlamadım. Bilen arkadaş varsa buraya yazar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 13:38
oncelıkle teşekurler ilgilendıgınız için .beyin sapı köşe timörü beyinden buyna dogru olan bolgede yanı beyin sapında tam birleşme noktasında ve çift tafalı .beyin sapı köşe timörü deniliyo benim bildigim .timörlerin temizlenme imkanı sıfır malesef
amalıyat cok riskli bursa uludag üniversitesi amalıyatı bu yuzden ıptal eddi .istanbul okmeydanı cesaret edemedı çapada aynı şekılde riskli gördü . şu an ankara gazıde gama kanefi diye anlandırılan ışın tedavisi gördüm kontroller var 6 ay aralıklarla . benim ögrenmek ısdedıgım bu cihaz timörlere dokunmadan takılabılırmı ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 14:13
beyin sapi takilmazki
kokleasi olmayan hastalara beyin sapi implanti yapan bir levent sennaroglu var
bu beyin sapi implantida koklear implant kadar verimli olmadigini soyluyorlar galiba ses duyuyormus anca koklear implant gibi konusmalari anlamada cok faydali degilmis
sizin dediginiz ameliyat cok riskli isterseniz bu kadar doktor dolasmissiniz onlarin onerilerini degerlendirin derim can bursa
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 14:19
verdıgınız bılgıler ıcın teşekurler .benım timörler beyin sapında . bahsetmiş oldugunuz cihazı beyin sapına ve timörlere hiç dokunmadan bunu başarabilecek doktor gercekden bana lazım cihaz sanırım beyin sapına degil lulagın araka tarafına takılıyo biliyorum .yani demek isdedigim timörime dokunmasınlar ben onlarla mutluyum
)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 14:28
kulaktakı sorun tam olarak nedir? eğer ic sinirleriniz calısmıorsa beynine dokunmadan koklear ımplant ameliyatı yapılabilir. buna doktor karar verir .
beyin sapı ise kokleası (salyangoz) u olmayan ve ic kulak gelişmemiş olanlara takılıor. ve beynın iki lobun arasında takılır.
koklear ise salyangozu calısmayan sinirlere iletmeyen bozukluklarda yapılır.koklear ımplant kulagın arkasına takılır
gecçmiş olsn .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 14:43
canbursa hicmi duymuyorsunuz eger isitme cihaziyle ses duyabiliyorsaniz boyle tumor gibi sorununuz varsa bence koklear implanti dusunmeseniz
cunku zannedersem siz doktor takibi altinda olmalisiniz bu tumerler icin kemoterapi isin tedavisi her 6 ayda bir emar gibi seylerle takip altinda veya bunlar ileride olacak
simdi siz koklear implant taktirirsaniz bu kadar seyleri koklear implant kaldircakmi bana denen koklear implantla emar cekimleri az veya cok riskli
eger az bir isitmeniz varsa ameliyatla filan ugrasmayin tumerler icinse bilemem ama her seyi iyi bir universite hastanesinde tecrubeli bir ekiple karar veriniz
levent sennarogluda cok basarili bir hekim ama
amasi artik ozel muayenehanede ekibiyle hareket etmiyor ameliyatlarinida ozel hastanede yapiyor
istersen durumunuz musaitse gel levent beye
butun tahlil tetkik disaridan parayla
1 subattan beri boyle
cok pajhaliya malolabiliyor muayene ucreti degil sadece 250 lira muayene
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 14:54
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları