+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Böbreklerimde taş var, ameliyat olacağım, hastane önerebilir misiniz?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Böbreklerimde taş var, ameliyat olacağım, hastane önerebilir misiniz?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar geçmiş olsun selamlar
    böbreklerimde kalsyiyum genetik taş oluşumu var. 3 defa ameliyat oldum. iki taraftan.
    son ameliyatamı 2008 de cerrah paşa tıp fakültesinde oldum. şimdi yine 15e yakın böbreğimde taş oluşmuş randevu alamıyorum. hep dolu ve meşkul. diğer hastaneler ya senden anlamıyoruz yada imkanımız yok diyor. şişli etfal hastanesi bunu diyor. samatya sskda bişi anlamadım demişti. şimdi cerrah paşa kapısıda bana kapandı ne yapmalıyım ameliyat olmam lazım yoksa böbrek ölebilir. eğer istanbulda çare bulamazsam. 2002 de izmirde devlet hastanesinde tedavim vardı burdan oralara gitmem gerekecek yada akdeniz üniversitesi oda antalyada. istanbul dışına gidemem çalışıyorum.

saygılar....

Bu konuda bilgisi ya da önerisi olan var mı arkadaşlar?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

artik universite hastanelerinden randevu almak doktora muayene olmak zulum gibi birsey 1 subat kararlarindan ber helede ankara istanbul gibi sehirlerde
    isterseniz sizin ameliyatlarinizi yapan doktoru arastirin ozelde calisiyordur muhtemelen
    artik kirar sarar parasini karsilarsiniz
    imkaniniz kisitliysa herhangi bir ozek hastaneye sgk ile anlasmasi olanina giderseniz
    biraz para verirsiniz ama tam olmuyor sinifina gore
    cok korkmayin bobrek tasi ameliyati ozel hastanelerde korkusuzca olabilirsiniz gecmis olsun

hocam haklısında özel hastaneler sgk lı olmama ramen yine fazla alıyor cerrah paşa öğrenci masrafı bin tl alıyorsa ameliyat başına özel 5 bine yakın alıyor. demek ki normal alsa 7 bin alır

oyle ama istanbul gibi yerde devlet hastanelerinde nasi sira alip bekleyebilecekmisiniz
    univesite hastaneleri dahada cok bekletir randevunu alirsan muayeneni olursan bile cunku doner sermayeye para odenmiyor artik ki hocalar zaten yok gibi talebelerin kobayi olmaktansa ozelde uzman doktorlar daha iyi
    bende ayni senin gibi universite hastanesinde olurdum kulak ameliyatlarimi artik ozele gidiyorum
    2 3 bin liralik isitme cihazima para vermeden can icin 5 bin ameliyatlara veriyorum
    can tatli
    bobrekler giderse devlet bizi aciyacakmi
    sozde saglik parasiz

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    hiç bi zaman bu ülkede maaş ekstralara yetmiyor ne olacak halimiz bilmiyorum.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı