Cam kemik hastası olup skolyozdan ameliyat olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.10-2011 14:11
Cam kemik hastası olup skolyozdan ameliyat olan var mı?
cam kemik hastası olupta skolyazından amaliyat olan varmı ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.11-2011 22:19
ne yazıkki benim kızım olamadı.cesaret eden doktora mı denk gelmedik diye düşünürüm çoğu zaman ama sanırım olmaması dah iyi.ameliyatın daha çok probleme sebep olabileceğini tahmin edebiliyorum.21 yaşında ve şuanki durumunu arayacak halede gelebiliriz belki de.doktorumuz ağrılarımızın dayanılmaz hale geldiği durumlarda bile amelitayattan konuşmak istemedi.skolyozu ileri derecede ama ameliyat hayır..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.11-2011 23:40
anladım iyi yapmışsınız olmamakla
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.11-2011 03:30
evet hemde 2 defa ama bir işe yaramadı platin kaydı ve 2.de yoğunbakıma kaldırılıyordum neredeyse 18 yaşında çok ağrılarım oldu eğiklikten dra gözumu karartıp amlıyt olmk ıstedımı söledım o da vidadan bşka çare olmadığı için etmedi lise sonda okula devam edemedım oturamadım. bence olmayın ama kendınızı yoracak şeylerde yapmayın ki fazla eğilmesin ben kuçukten beri okullarda çok uğraştım dınlenmedım çok oturdum . bunu ilerletmek istemiyorsanız bol bol ytacaksınız zaten 20li yşları geçtımı daha bişiy olmaz benım artık ağrılarım kalmadı çok geç saaatlere kadar hiç yatmadan oturuyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.11-2011 20:44
Hastanın durumuna görede değişe biliyor bu durum ama kesinlikle çok iyi bir cerrah tarafından yapılması gerekiyor. Sıradan kalçaya takılan platinlere benzer bir durum değil.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları