+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Yatak yarası olanlar veya geçirenler yardımcı olabilir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Yatak yarası olanlar veya geçirenler yardımcı olabilir mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar babam 78 yaşında ve şeker hastası, parkinson,alzaymır hastası.şeker komasına girmesi neticesinde yaklaşık 1 aydır yatağa bağımlı yaşıyor ve yatmaktan dolayı kalçasının hemen üstünde büyükçe bir yara oluştu.
    şimdi evde yatıyor ve eve doktor geliyor ama gelen doktorun bu yaranın iyileşmesi yönünde fazla bir çabası ve bilgisi yok. sadece solüsyonlu su ile pansuman yapılıp pudra döküyolar ve sarıyorlar.ama yara hergün büyüyor ve kokmaya başladı.şeker şu anda normal değerlere indi.
    arkadaşlar ne yapmamız lazım.geçiren arkadaşlar nasıl başarılı oldular acaba.deneyimlerinizi paylaşırmısınız.

kantaron yağı kullanın benimde ilk zamanlar tabanlarımın ikisindede olmuştu 2 ayda zor kurtuldum o yağı sürdüğün zaman bir gecede belli ediyo çok şifalı

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

geçmiş olsun.. bence de yatarken yaranın üzerine baskı yapmayacak şekilde yatması lazım ben bu şekilde iyileştirmiştim..sağlıcakla kalın.

gelfıx ürünlerini kullanan varmı.bunları sgk karşılıyormu.veya comfeel ürünlerini kullanan varmı.birde yumurta sarısı yağı iyi geldiği söyleniyor.

şap tavsiye ederim ,yarayı kısa sürede kurutur ,geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

ozon tedavisi yaptırma şansınız varsa o da yararlı olur diye duymuştum...
    bence yatak yarasını iyi bir genel cerrahi veya plastik cerrahi uzmanına gösterin...
    çok geç kalırsanız ameliyatla bile zor iyileşiyor bilginiz olsun...

anladığım kadarıyla dekübit sacral bölgede koku da gelmeye başlamışsa enfeksiyon kapma riski vardır yaralarıın çeşitleri vardır ve asla yarayı kurutmaya falan çalışmayın yara ancak nemli ortamlarda iyileşir dokunun yenilenebilmesi için suya ihtiyacı vardır o bölgede siyahlık var ise muhtemelen nekroz dediğimiz ölü dokulardır ölü dokuları tekrar canlandıramazsınız onların sökülmesi gerekiyor bunun içinse 2 yolunuz var birincisi debritman dediğimiz hemşirenin bistrü ucuyla kesmesi diğeride nekroz çözücü modern yara bakım ürünleri siyaklık yoksa açık bi yaraysa da dışarıdan doku besleyici özellikte ürünler kullanın comfeel tarzı hidrokolloid örtüler 1. evrelerde kullanılır sizinki 2 veya 3. evrede doku besleyici ürünlerde calsium alginatlı ve çinko oksit bazlı ürünler tercih edin geçmiş olsun....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Gel fix ben kullandım ve kesin çözüm aldım. Yaranın derinliğine göre iyi olma süresi değişiyor. Ege üniversitesi hastanesinin oradaki eczanelerde araştırın bulabilirsiniz. Ancak SGK bu ürünü karşılmıyor Bulamazsanız bana yazın size temin ederim (ücret karşılığı değil tabii) 6-7 eylül gibi izmirde olacağım. ben bornovadayım.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı