+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Sinir kılıfı tümöründen ameliyat olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Sinir kılıfı tümöründen ameliyat olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar
    Ben 03/03/2011 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde L5-S1 seviyesinde 42x19 mm boyutlarında spinal kanalı genişleten Sinir Kılıfı Tümörü nedeniyle ameliyat geçirdim.Patoloji raporum temiz çıktı. Ameliyat öncesi sadece belimde ve ara ara sağ bacağımda ağrılarım vardı.Ameliyattan sonra hızlı bir iyileşme sonucu yaşadım.Ancak 1 ay önce başlayan bel,bacak ağrıları,ayakların şişmesi sonucu çekilen mr' da sadece sinir sıkışması olduğunu söyledi doktorum.Daha önce kullandığım NEURONTİN (600 mg) tekrar kullanmamı söyledi.Bu ağrıların sıkıntıların daha ne kadar süreceğini sorduğumda bende çıkan bu tümörün çok nadir görüldüğünü bu konuda net bir şey söyleyemeğini bildirdi.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların beni aydınlatması dileğiyle herkesi sevgi ve selamlar sunarım.......

Geçmiş olsun Emel hanım.

Bu konuda Emel hanıma fikir verebilecek kimse var mı?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim sevgiler.....

Doktorunuz en iyisini bilir,ağrıların sebebi, belki ameliyata bağlı gecici yapışıklık olabilir.Bende 1996 ameliyat gecirdim bel ve sırta kadar olan bölümden, ameliyattan sonra hiçbir ağrı cekmedim, ameliyattan önce belde bacakta ağrı ,ayak bileklerinde uyuşma güc kaybı vardı.Burda öncelikli konu tümörün temizlenmesi, patolojininde temiz cıkması sevindirici tabi, güç kaybı da yaşamadıktan sonra ağrı bir şekilde kesilir, yeterki önemli başka sebebi olmasın, ilerki mr kontrollerinde bu durum daha acık kendini belli eder.Geçmiş olsun Emel hanım.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim yeni çektirdiğim mr ın temiz olduğunu neurotin e tekrar başlamamı söyledi doktorum umarım zamanla ağrılar geçer sizlerede çok geçmiş olsun sevgiler

bende 1997 yılından omurilik ameliyatı geçirdim ameliyat öncesi ağrılarım ayaklarda his kaybı vardı ameliyattan sonra pek ağrım sızım olmadı . sizin patolojinizin temiz çıkması ve his kaybı kuvvet kaybının olmaması çok süper bu konuyla alakalı daha uzman bir doktora başvurmanızı öneririm onlar sizi daha iyi şekilde yönlendireceklerdir.

Sinir kılıfı tümörleri pek de nadir değildir ama sizdeki tip herhalde farklı. Anladığım kadarıyla iyi huylu bir tümörmüş.

Şikayetlerinizin tümörle doğrudan ilgisi yok gibi duruyor. Sinir sıkışmasının nedeni MR'da görülmüş olmalı. Eğer disk fıtığı vs. gibi bir durum varsa fizik tedavi ile şikayetlerinizde azalma olabilir.

Nörontin'in yanı sıra düzenli olarak B12 vitamini almanızda da fayda olabilir.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun sevgiler

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı