Kalça protezi için Bursa'da Ömer Faruk Bilgen'e ameliyat olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.07-2008 14:53
Kalça protezi için Bursa'da Ömer Faruk Bilgen'e ameliyat olan var mı?
slm arkadaşlar ben bursadanım ve bursa'da ömer faruk bilgen adlı doktorun yanında ameliyat olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.02-2009 16:16
mrb ben 3ay kadar önce ameliyat oldum gayet iyi bir doktor tek sıkıntılı durum kalça başına 5milyar alması
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.02-2010 13:41
anlatabilir misiniz?
Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.Yaşadığınız sorunlar nelerdi,ne kadar zamanda ayağa kalktınız,öneri ve tavsiyeleriniz.Lütfen bunu benden esirgemeyin.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.07-2010 09:51
bende bursada uludağ ünüversitesinde ömer faruk bilgenin kardeşi sadık bilgene ameliyat oldum kesinlikle ömer hoca en iyisi 7-8 yıldır ünüversiteye devamlı gidiyorum eniyi hoca olduğu söyleniyor hiç daha olumsuz birşey duymadım zaten prof.dr. kendisi kalça ameliyatlarında en iyisi o kardeşi sadık hoca diz ameliyatlarına bakdığı için ben ona gittim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.02-2011 14:43
ben 9 sene öncesi ömer faruk bilgeye ameliyat olmuştum.birde bende tümör vardı iki büklümdüm temizleyip protez konuldu şimdi çok sağlıklıyım bence türkiyede değil dünyada ilk 3 e girer..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.02-2012 21:10
Arkadaşlar Ömer faruk bilgen yada Bursa da başka bir doktor a tatal kalça protezi olucam.Tavsiye niz var mı?
mstfgold@hotmail.com
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları