+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Kalça protezi için Bursa'da Ömer Faruk Bilgen'e ameliyat olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kalça protezi için Bursa'da Ömer Faruk Bilgen'e ameliyat olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm arkadaşlar ben bursadanım ve bursa'da ömer faruk bilgen adlı doktorun yanında ameliyat olan var mı?

mrb ben 3ay kadar önce ameliyat oldum gayet iyi bir doktor tek sıkıntılı durum kalça başına 5milyar alması

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart anlatabilir misiniz?

Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.Yaşadığınız sorunlar nelerdi,ne kadar zamanda ayağa kalktınız,öneri ve tavsiyeleriniz.Lütfen bunu benden esirgemeyin.

bende bursada uludağ ünüversitesinde ömer faruk bilgenin kardeşi sadık bilgene ameliyat oldum kesinlikle ömer hoca en iyisi 7-8 yıldır ünüversiteye devamlı gidiyorum eniyi hoca olduğu söyleniyor hiç daha olumsuz birşey duymadım zaten prof.dr. kendisi kalça ameliyatlarında en iyisi o kardeşi sadık hoca diz ameliyatlarına bakdığı için ben ona gittim...

ben 9 sene öncesi ömer faruk bilgeye ameliyat olmuştum.birde bende tümör vardı iki büklümdüm temizleyip protez konuldu şimdi çok sağlıklıyım bence türkiyede değil dünyada ilk 3 e girer..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar Ömer faruk bilgen yada Bursa da başka bir doktor a tatal kalça protezi olucam.Tavsiye niz var mı?

mstfgold@hotmail.com

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı