İlizarov ameliyatı olduktan sonra ayağımda ödem olmaya başladı. Ne yapmam gerekir?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.06-2011 12:37
İlizarov ameliyatı olduktan sonra ayağımda ödem olmaya başladı. Ne yapmam gerekir?
Selam Arkadaşlar,
10 yıl önce ilizarov ameliyatı oldum ve ameliyattan sonra ayağımda sürekli bir ödem olmaya başladı. Bu aralarda daha çok arttı.
Bu konuda ne yapmak lazım. Benim bildiğim tedavisi yok gibi.
Birde sanki bir aralar samsun tıp fakültesinde ultra mikro cerrahide ödeme neden olan damarlar dikilebiliniyor deniyordu ancak araştırdım ve bulamadım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.06-2011 13:05
Doktor Yrd.Doç.Dr. Yener DEMİRTAŞ - Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi - Estetik TavsiyeEdiyorum.com
Samsunda Dr.Yener DEMİRTAŞ ilgileniyor bildiğim kadarı ile.iletişim bilgileri bu linkte var.
acil şifalar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.06-2011 15:48
arkadaşım istanbulda Mehmet Kocaoğlu bu operasyonda çok başarılı istersen ona ulaşmaya çalış.
tek ayak mı uzatıldı, yoksa boy mu. oğlumu yaptırmayı düşünüyorum bilgi paylaşımında bulunabilirmisiniz ?
ayrıca bildiğim kadar iltihaplanma tehlikeli mutlaka ama mutlaka operasyon yapan hekime başvurun.zaman geçirmeden
geçmiş olsun
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.07-2011 11:36
kiraz sapını kullandınmı?
ibrahim saraçoğlunun ileri yaşlarda ayakta oluşan ödeme karşı kürü var kaynamakta olan 1 bardak suya 25 30 adet kiraz atıp ağzı kapalı olarak 5 dk kısık ateşte kaynaıp ılıyınca süzülüp 1 hafta boyuncakahvaltıdan 1 2 saat sonra veya öğle yemeğinden 1 yada 2 saat sonra içilir 1 inci haftadan sonra 3 hafta boyunca haftada 3 yada 4 kezyapın bu kürü yılda birkaç kez yapabilirsiniz bilmem işine yararmı?
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları