+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Çift taraflı kalça çıkığında tek taraflı protez takılmasının zararları var mıdır?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Çift taraflı kalça çıkığında tek taraflı protez takılmasının zararları var mıdır?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mrb. çift taraflı doğuştan kalça çıkığım var. 25/04/2011 de sağ bacağıma protez takıldı. (hatta takıldı düştüm tekrar takıldı) bu zorlu dönemden sonra şu an iki koltuk değneği ile yürüyebiliyorum. ama çok çok iyi olaacağını hissediyorum. şu an bacağım protez takılmayandan 3 cm kadar kısa. sorum şu: öbür bacağıma protez takılmazsa, bu şimdi yeni takılan protezimin ömrünü kısaltır mı? sonuçta arada 3-4 cm fark var. bazıları ne kadar geç o kadar iyi diyor bazıları ne beklicem taktır gitsin diyor. açıkcası çok kararsız kaldım. dr um 1 yıl sonra gel dedi asistanı 3 ay sonra dedi fizik tedavicim hiç yaptırma dedi. bu halde kalırsam bel ağrısı çekicem kesin kıslıktan dolayı. olursam hayatım hep tedirginlik içinde geçicek protezden dolayı. ne yapacağımı bilmiyorum tecrübesi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum....

Bu konuda Banu hanıma fikir verebilecek olan var mı?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Evet arkadaşlar bende cevaplarınızı büyük bir merakla bekliyorum.Bende de çift taraflı kalça çıkıklığı vardı.8 şubatta sol kalçama protez takıldı.İleride sağ kalçamada takılacak.Çok şükür bende bacak uzunluğu dengelendi.O bel ağrıları geçti.Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar acil cevaplasınlar.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Nekadar geç okadar iyi ama ağrılar ve bacaktaki kısalık hayatını zorlaştırıyorsa yaptırman gerekir bende 32 yaşında taktırdım ikisinede banadabekle dediler ama ağrılara dayanamıyordum ve çok zor yürüyebiliyordum şimdi çok iyiyim.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı