+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 31 mesajın 1-15 arasındakiler
Migren için en etkili ilaç nedir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Migren için en etkili ilaç nedir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    migreni olanlar mutlaka vardır.bugün 3.günü tam anlamıyla geçmedi gitti yatamamen kesecek bir ilacı varmı?bilen varsa yazarsa çok sevinecegim.hayata negatif bakmakdan sıkıldım 3 gündür.teşekkürler.

Çok geçmiş olsunmigren kötü bir ağrıdır.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

dikloren iğne,apranaxs fayda etmedi alıp deneyecegim.teşekkürler.

İnsanın Yaşam Kalitesini Düşüren Bir Rahatsızlık Migren.
    Bazen Ne Yaparsan Yap, Hiç Bir Şey Fayda Etmiyor.

Ağrının Gelmeye Başladığı Andan İtibaren,( Genellikle Sağ dan Başlıyor,)
    Hemen İyi Bir Ağrı Kesici Alıyorum,
    Aydınlık Olmayan Sessiz Bir Ortamda Dinleniyorum.
    Buna Rağmen, Çok Kez, Malesef 72 Saati Tamamlıyor.

Çok Geçmiş Olsun SEDNA ..

önce doktora muayene olup migren türünün belirlenmesi ona göre doktorun verdiği ilacın kullanılması gerekiyor.kendi başına ilaç kullanmayınız

Arveles en etkili ilaçlardan birisi , fakat mideme dokunuyor sonrasında 1 hafta mide ağrısı çekiyorum. O yüzden mecbur kalmadıkça almıyorum. Geralgine-k vazgeçemediğim tek ağrı kesicim .
    Merak ettim sizin migren ataklarınız da haftasonlarına mı denk geliyor ?

ben sölıyım kesecek şeyi.benım ancak öyle kesiliyo.diyazem yada morfin.

o kadar masum değil sanırım.ayda 3 taneden fazla kullanmamak gerekiyor.kutudan 3 tane çıkıyor zaten ama içince hemen geçiriyor.bana epey fayda etti ama tabiki doktora danışmadan kullanmayın.ayrıca bana göre migren tamamen psikolojik bi hastalık.stres çok tetikliyor.stresten uzak durursanız olmuyor.

bende de var majezik çok etkili hemde mide ye rahatsızlık vermiyo ..
    ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum tavsiye dereim

bugün çok şükür iyiyim geçti arkadaşlar.sevgili sema öyle hafta sonu falan takip etmedim ama genelde evet arkadaşların dediği gibi stresin üst üste geldi zamanlarda genelde oluyor.bünye bu şekilde tepki veriyor sanırım.ama çok kötü bir durum.ayda 1 genelde oluyor bunu biliyorum.bayanlarda böyleymiş doktor söyledianlaşılmıştır açmadım.herkese teşekkür ederim.bugün şöyle güzel bir ohhhhhh ağrısız yaşamak ne güzel diyorum.şükürler olsun.

ben genelde nurofen ve majezik kullanıyorum.
    eğer şiddetli devam ederse çıldıracak gibi oluyorum mecbur hastahaneye 1 iğne yapıyor. novalgin iğne etkisini 15 dk. gösteriyor. rahatlıyorum yani Allah şifalar versin hepimize....

Geçmiş olsun , rahatlamışsındır bugün Fırtına sonrası dinginliği diyorum ben bu hale .
    Benim için de iki çeşit haftasonu var ; migrenli ve migrensiz . Haftasonu yaklaşıyor aman adını anmayım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bende aynı dertten muzdaripim. Evimde, arabamda, iş yerimde ve eşimin çantasında her zaman AVMİGRAN adlı ilaçı bulunduruyorum ve ataklar olduğunda kullanıyorum. Genelde 10-15 dk içinde etki ediyor. Yetmediği zamanlarda da ikinciyi alıyorum ağrılarımı gideriyorum. İlaç almazsam günlerce sürebiliyor. Bu ilaçdan çok memnunum.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı