+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Ameliyat dikişini nerede aldırsam?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ameliyat dikişini nerede aldırsam?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    su koklear implanti aldirdiktan sonradir kacinci kolestotam ameliyati
    ama hastanede olur 10 gun sonra dikisleri alirdi doktorlar bu sefer ozel doktorda ozel hastanede oldum ameliyat
    ameliyatta 4 gun sonra doktor gel dikisleri alayim yurtdisina gidiyorum dedi gittim eh taze olunca bayasi kalmis ameliyat dikisleri batiyor rahatsizli8k veriyor bide enfeksiyon yaparsa diye aklim cikiyor
    doktorum cok mesgul biri inutmustur bile ki hala yurddisinda olabilir olmasada yeni bi vizite parasina yazik
    acaba aile hekimine gidersem bi mahzuru olurmu masrafsiz risksiz bisi olurmu
    hastane gormek istemiyorum kusasim geliyor hastane lafina napsam ki bir tavsiyeniz olurmu arkadaslar

bence hacettepe yada atatürk hastanesi başka yerlere güvenemem satür alması herkesin işi degil

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

degerli arkadaşım bence doktorunu beklerseniz daha iyi olur.eger uzun süre gelmeyecekse çözüm başkasıysa o zaman hastane olayı farketmez çünkü şimdi türkiyenin dört bir ucu gayet güvenilir ve hijyenik ortamda

shukufecimm şimdiden geçmiş olsun bu olayını bilmiodum..inşallahh enfeksiyon riskine kalmadan çözümlersin bu sorununu şimdi ben sana ne desem boş gelir fikir verip aklını karıştırmak istemiyorum en iyisini yine senin bileceğinden kuşkum yok..rabbim kolaylık versin..

Ya ben bişey söylesem gülersiniz 18 yaşıma kadar hersene güdük ameliyatı oldum dikişlerimi 10. gunde ya annem aldı ya ben kendım korkmayın bu kadar herşey doğru ipe 1 neştere bakıyor 10. gunu bekle annemı getırıyım valla doktordan daha ıyı alır acısız agrısız gercı o zaman 40 lı yılların basıydı sımdı 50 lı yılların sonu gözü az görebilir

shukufe öncelikle geçmiş olsun amakiyat sonra doktor kontrolu çok önemlidir. amaliyat yerinden akıntı ve apse birinkisi olabilir.tabiki şimdi olmaz ama ilerki zamanlarda nüks edebilir.amaliyat olduğun doktor yoksa başka uzman dr. yok ya degiil ya uzmana mutlaka görün kontrölden geçin.hatta amaliyat olduğun doktoruna daha sonra mutlaka ve mutlaka görünmek zorundasın..çünkü operasyonu yapan odur nasıl yaptıgını ve açıp ne yaptıgını o doktor bilir ki ona göre tedavi ve önerilerde bulunur...tabiki bende saglıkcıyım hastenedeyim amaliyat sonrası ve dikiş pansuman yapmaktayım.....sadece biz ezbere yapmayız uzman kontrolünde ve amaliyat yerin. görmeden söylemmeyiz...çok çok geçm,ş olsun acil şifalar dilerim....

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı