+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 3 4 5 6 7
Toplam 102 mesajın 91-102 arasındakiler
Kemik uzatma ameliyatı hakkında..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende oldum bu ameliyatı ama şunu sölemeliyimki uzun ve sancılı bir dönem ayrıca benilizarov çıkarıldıktan sonra ayağımı düz uzatamadım tam açılmadı ne kadar fizik tedavi uyguladıysam da olmadı şimdi düşünüyomda acaba dizin arkasındaki kaslarda mı bir kısalma oldu yada ne bilim açıkçası doktora gitmeye korkuyorum bi bilgi alırsanız bu konuda ve bana yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kaderb;

Merhaba, ben ilizarof ameliyatı olmak istiyorum. Bütün olumsuz cevaplara, insanların (en çokta ailemin) karşı olmalarına karşın. 4 aylık süreçte ne kadar uzatma sağlandı? Benim bacağımda (tibiada) 4,5- 5 cm lik bir kısalık var. 9 Eylül Ü. Hastanesinde düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler....

gulbas27;

Merhaba, geçmiş olsun. 5 cm lik uzatma süreci ne kadar sürdü?

melikee meraba ameliyatla ilgili senin yazdıkların bana çok yakın geldi benim kızım 13 yaşında temmuz 2010 da kemik uzatma ameliyatı oldu o da diziyle ilgili aynı problemleri yaşıyor.dizini ancak ısıtıp bastırınca 90 derece oluyo ve çok ağrısı oluyo. okuduğum kadarıyla senin bacağındaki alet çıkmış şimdiki hareket durumun nasıl dizinle ilgili bir sorunun kaldımı?? LÜTFEN BİZE CEVAP YAZZ.çünkü kızım çok sıkıntılı bir dönem yaşıyor. bizi bilgilendir lütfen

Standart slm izmir

mrb kader bende izmirliyim ameliyatımıda 9 eylülde oldum.benimdeki kısalık 7cm di şu anda 5 cmi tamamladım tedavim çok güzel gidiyo sana önerim hasan havıççıoğluna gitmen zate izmirliymişsin sorun olmaz senin için işinde çok uzman bi doktor zaten devamlı ayak uzatma kalça kırıklarını tedavi ediyor sorun olursa yazabilirsin yardımcı olurum sana

Selam, Merhaba...
    Ben ameliyatı evet kesin 9 Eylülde olmak istiyorum, (önce Ege yi düşündüm ama ) fakat uzun süredir araştırmama rağmen hangi doktora gideceğime karar veremedim. Hasan Havıtcıoğlu 'nu çok duydum???!!!! Hatta 2-3 dr ile konuştum. Fakat doktor konusunda hala bocalıyorum.
    Benim sağ bacağımda 5 cm lik kısalık var.. Sizin 5 cm lik kısalık tamamlanmış ..Ne güzel, Seviniyorum böyle haberlere...5 cm lik uzatma toplam ne kadar sürdü? Zaten benim için gecikmiş bir durum bence...Hangi yöntem kullanıldı. Hasan Hoca mı yaptı? Uzama sürecinde yürüyebiliyor muyuz? Çok soru sordum... Yardımcı olursanız sevinirim

Standart slm izmir

merhaba bende doktor konusunda çok kararsız kaldım ilk zamanlarda iyi bi doktor bulmak için çok çaba harcadım sonra hasan beyi önerdiler bana(9 eylülde çalışın yakınım sayesinde) gittim 7 cm kısalık olduğunu söledi bana neyse 2 3 yöntem var dışarıdan içeriden ben yeni yöntemi sectim riski %0 mış(cihazımı medikalciler ücretsiz olarak verdi)
    5cmlik tedavi süresi maksimun 60 gün yürüyebiyomursunuz diye sormuşunuz evet koltuk değneğiyle her işimi yapıyorum(banyo dahil) valla arkadaşım izmirlisin kesinlikle hana hocaya git derim kendi sağlığını istiyorsan içerden olan ameliyattta risk oranı%0 doktorum dedi bunları

kemik kırılması olmuyomuş normalde isteklerimizi yerine getirmezse kırılır, getirirse bişey olmaz diyor doktor

ben kararımı verdim aksayarak yürümektense her acıyı çekmeye hazırım sonuç ne olursa olsun

karabasann;

Kardeşim bende aksayarak yürüyordum gerçekten çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum ameliyatımı oldum herşey çok güzel eşitlendi bacaklar yeniden doğmuş gibi oldum

Ben 2009 da ankarada dr. Asım kayaalp tarafından oldum 6 cm uzattın hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadın çok ii geçti gerçekten herkese tavsiye ederim. Daha önce tarsusta olmuştum hayatımı kararttı.dr. Asım kayaalp şaşma gerçekten

Geçmiş olsun...Ameliyatla ilgili bilgi verir misiniz? Ameliyatı hangi hastanede oldunuz? Hangi yöntem kullanıldı? (İlizarof.....) Ayağınızı basmanız ne kadar sürdü? Çalışıyorsanız ne zaman çalışmaya başladınız?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşım ameliyatımı 9 eylülde oldum içeriden oldu benimkisi ayağıma uzama bittikten sonra yük vermeye basladım içeriden olan ameliyatlarda enfeksiyon riski 0 banyonu edebiliyorsun normal işlerinide normal insanlar gibi hallediyorsun çalışmana engel değil ilizarofta daha farklı dışarıdan çember takıyorlar o yöntemde ayağına basıyorsun baston kullanatak işte bazı riskleri var her insan için gecerli değil enfeksiyon riski falan v.s işe gitmende zor olur öyle

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 3 4 5 6 7

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı