+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Ortopedik engellilerde hamilelik dönemi sorunlu mudur?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ortopedik engellilerde hamilelik dönemi sorunlu mudur?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kız arkadasım ortopedik engelli, engelli bayanlarda cocuk sahibi olmak zor mudur. biraz açıklarsanız sevinirim kafam cok karışık kız arkadasıma da soramıyorum

bende ortopedik engelliyim hatta omurga eğri ve koltuk değneği kullanıyorum ama 1 yaşında bi kızım var ve sağlıklı. Allah ım herşeyin kolaylığını verir korkma

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart Selam

Arkadaşım selamlar herkese.hamilelik için benim bir arkadaşımv ardı bastonla yürüyordu hamileydi evine gititğmde hemde benden daha hızlıydı.çok rahattı.her normal insanın yaptığı gibi oda son 3 haftaya kadar çalıştı ve şuan 2 yaşında nurtopu gibi kızı var darısı bize tabi

selam

bende sol ayagımdan ozurluyum yurume cıhazı kullanıyorum.
    hamılelıgım boyunca hıc zorluk cekmedım. hersey cok guzel gıttı .umarım sızın ıcınde oyle olur .
    sımdı 4 yasında bır kızım var. umarım herkes cocuk sahıbı olur.

Hayır neden zor olsun ki başka etkenler de yoksa. Allah izin verdikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur.sadece biraz daha dikkatli ve bilinçli hareket edilmesi gerekiyor. Ben çok şükür bir sorun yaşamadım.ve illaki de sezeryan olmak zorunda da değil. Ama günümüzde doktorlar artık sezeryanı kolay buluyorlar bir sorun olmasa dahi. Her sağlıklı insan gibi son 3 haftaya kadar çalıştım.hatta ben doğuma gideceğim sabahın akşamında ziyarete gelecek olan misafirlerim için ikramlıklarımı kurabiyelerimi, lohusa şerbetimi vs. Gece yarısına kadar hazırlamış ve sabah da doğuma gitmiştim. Yeter ki inancınızı kaybetmeyin. Allah izin verirse her şey kolaylaşır

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşaının özürünün ne olduğunu bilmiyorum ama bendede 3 aylıkken oluşan tek tarflı kalça çıkığı var 3 hamilelik geçirdim şuanda 3 çocuğum var 3 de gayet sağlıklı allahın izni ile herşey olur

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı