Meniere (iç kulak hastalığı) hastası olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazar mısınız?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.01-2011 13:05
Meniere (iç kulak hastalığı) hastası olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazar mısınız?
meniere hastası olan arkadaşlar baş dönmesini nasıl durduruyorsunuz ilaçların hiç bir etkisi olmuyor vasoserc bid kullanıyorum başka ilaç tavsiye edermisiniz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 19:55
rabbime çok şükür meniere hastası site üyemiz yokmuş...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.06-2011 01:04
ben menıere hastasıyım vasoserc bid vasoserc bid ve sefal fort kullanıyorum,işitme kaybı yaşadım ben sol 75 sag 15 hemen hemen her ayda atak gecırıyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.05-2012 20:43
Bende meniereden müzdaribim rapor almama lazım ama başarabili,rmiyim bilmiyorum sağ kulasğım hiç duymaz oldu soldada var azalma hepten duymayı kaybetmekten korkuyorum sakinleşip toparlan mam için rapor alarak emmeli olmam şat sanki yaşım 46 23 yıllık sigortalıyım 7500 günüm var sesimi duyan varmı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.05-2012 21:09
Yaklaşık 20 yıldır menier hastasıyım.Bu süre zarfında tıbbi ve bitkisel olmak üzere çok ilaç kullandım.Çok araştırdım.Ve en sonunda baş dönmesini provoke eden kulağı tespit ettikten sonra,o kulağa tüp taktırıp gentamisin damlattım.Baş dönmem 1,5 sene hiç olmadı.Tekrar başladı,tekrar tüp takıp aynı metodu izledim.Şimdi 4 ay dır vertio oluşmadı.Doktorunuzla yarar-zarar çerçevesinde konuşup değerlendirebilirsiniz.Ama sakın 2 kulağa birden yapmayın.Sersemlik,eşyalar hareket ediyormuş gibi algılarsınız,yani osilopsi oluşur.Dahası nistagmus yapar ve ataksi meydana gelebilir.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları