+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
Avasküler nekroz hastası olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Avasküler nekroz hastası olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mrb.24 yaşında üni ögrencisiyim.bende sag femur basında avn görüldü.
    17.03.08 de ameliyat oldm.kan gitmemesinden dolayı kemigin beslenememesinden..bi anlamda önlem niteliginde..protez takılmasını geciktirmek için yapılan bi işlemdi sanırım.
    bende bekliyorum haziran da sintigrafi sonucunda ameliyatın bşarılı geçip geçmedigi anlasılcakmış..

üstüne basmıyorum ,degnekle yuruyorum.
    yüzme iyi geliyomus sanırım.kaplıca falan iyi gelir mi acaba ?

Standart slm

sol femur başı avasküler nekroz rahatsızlığım var.sorularınıza cvp verebilcek durumdayım,yardımcı olabilirsem elimden geleni yaparım.adresinizi yazasanız eklerim.geçmiş olsun

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

2006 Ocak ayında yakalandım bu hastalığa. Cilt hastalığım sebebiyle yoğun miktarda kortizon kullanımı sebebiyle sol kalça femur başında avn oluştu. 1 buçuk yıl üzerine basamadım. Sürekli yattım. Yüzme ve kaplıca tedavisi bir gelişme sağlamadı. 2007. Ekim ayında total kalça protezi takıldı. Kalçadaki sorun geçti. Şuan protezden kaynaklı bir sorunum yok. Kalçada ağrı kalmadı. Ben aynı zamanda doğuştan spastik olduğum için iyileşme süresi biraz uzadı. Şuan baston destekli yürüyebiliyorum. Henüz eski halime tam olarak dönmüş değilim.

Hadi gözün aydın nordic
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Standart Re: Avasküler nekroz hastası olan var mı? [Soru]

nordic nasıl bi ameliyat oldun söyler misin acaba? ben kemik nakli oldum işe yaramadı malesefff

:lol: arkadaşlar bende avn hastasıyım birçok doktora gittim bana acil protez bile dediler sonunda mükemmel bir doktor buladum avn nin henüz başlangıç aşamasında olduğunu proteze şu an için kesinlikle gerek olmadığını söyledi 1ay önce kanlandırma ameliyatı oldm 3ay sağ bacağımın üzerine basmayacağm ve3ay sonra sol bacağımdan ameliyat olacağm doktorum ANKARA GATa;daPROF. D.R ALİ ŞEHİRLİOĞLU aynı zamanda ANKARA AKAY hastenesindede görevli maddi açıdanda çok yardımcı oluyor.yani paraya değil insana değer veren nadir doktorlardan iyi bir doktor arayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.isterseniz adres ve telefonunu verebilirim :P

Post Avasküler Nekroz'lu Asker

Selamün aleyküm arkadaşlar
    ismim ABDULKERİM 23 yaşındayım YOZGATta oturuyorum
    2003 yılında İmmun Trombositopenik Purpura ( ITP ) rahatsızlığı geçirdim 150.000 - 400.000 arasında olacak pıhtılaşma oranı 13.000 e kadar düştü
    tekrar aynı hastalığı yaşama ihtimalim var
    o zamanki kanamalarda dizlerede kanama geçirdim
    Prednol ve Danasin ( Danazol ) kullandım 6,5 ay
    O zamanlar ANKARA İbn-i Sina Hastanesi Ortopedi Profesörü kalça çıkıklığı olduğunu söyledi
    4 yıl kalça çıkıklığım var dedim
    2008 in 12. ayında askere gittim 54 gün sonra rapor verdiler gönderdiler geri askerliğe elverişli değilsin diye
    Raporu veren doktor da bana Kalça çıkığı değilde küçüklükten geçirdiğim bir hastalıktan dolayı Kalça kemiği ( Femur )'un bittiğini ve kayma yaptığını söyledi
    ve hastalığımın AVASKÜLER NEKROZ olduğunu ve her iki dizimde ve sol kalçamda %50'nin üzerinde kırılma tehlikesi olduğunu söyledi ( B/58 F-8 B/59 F-5 ) diye de not düşüldü sevk kağıdına
    Kendimi bildim bileli bağdaş kurup oturamam ve sol kalçamda ciddi anlamda hareket kısıtlılığı var
    ayakta duramıyorum uzun mesafe yürüyemiyorum
    askerdeyken de 2,5 uzaklıktaydı eğitim alanı ciddi anlamda sıkıntı yaşadım
    şimdi ise her sabah dizlerimde kıraplarla uyanıyorum

Yardımcı olabilecek arkadaşlardan hastalık hakkında yardım bekliyorum.
    e-mail: akt@askmail.net
    Selam ve Dua ile ALLAH'a emanetsiniz!..

merhaba bende AVN hastasıyım ameliyat oldum..2 tane profesörün muayenehanesine başvurdum.randevu aldım biri 300 lira digeri 250 lira muayene ücreti alıyormuş..ameliyatın fiyatını sordum sekreter bilgi veremeyeceğini doktorla konuşmanız gerekiyor dedi..ameliyat olan arkadaşlar nerede ameliyat olduklarını ve fiyatını söyleyebilirler mi acaba..teşekkürler..

figen doğan hanım ali sehirlioglu nun telefonunu verebilir misiniz..ameliyattan ne kadar para aldı acaba doktor..

ben 3,5 ay önce medikalpark hastanesinde doç fatih parmasızopluna ameliyatoldum. ameliyatt canlı damarlı eik nakliydi. diz altı kamış keiğini allıp kalçaya taktılar benim evre 2 idi. henüz ayağıma bastırmadılar ocak 23 temografi çekimim var sonuçlerını yazarım. sebebi kortizon kullanmam sol kalçamdada var. ameliyat 13000 tl mal oldu. diğer kalçam içinde bul ameliyatı olmam gerekiyormuş bu ameliyatı olmuş diğer arkadaşlar hangi hatanede olduklarını ve ameliyat masrafını yaarsa sevinirim. özellikle bu damarlı kemik nakli olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selam arkadaşlar öncelikle rabbim hepimize acil şifalar ve sabır versin bendeki avn şöyle başladı 2004 de trfk kazası sonucu sol kalçam cıkmıştı ara ara ağrılar olurdu istirahat edince geçiyordu röntgen cektirirdim birşey cıkmazdı 2007 de mr cektik sol femubaşında kemik iliğinde ödem tesbit edildi soluğu ist yeditepe hasthanesinde aldım ve hemen ameliyata karar verdiler ve sol fibuladan kamışkemiğinde damarlarıyla beraber kemik alıp sol kalçaya canlı kemik nakli yaptılar ve 3 ay hiç ayağımı yere basmamam söylendi ve 3 ayın soun da mr röntğenle kemikleşme seyrini kontol ettiler yavaş yavaş deyneklerle yürümeye başlaım deynekleri zamanla attım ama budefada kalçamda kısıtlılık hareket aybı oldu sabahları tutulma oluyor yürüdükten sonra oturunca eklemler soğuyunca yine tutuklk dize vuran ağrılar , ama ameliyattan önce hiçbir hareket kaybı yoktu erken teşis çok önemliymiş bendeki 2. evreydi protezi geciktirmek için yapılıyor erken teşiste hasta proteze gerek kalmadan ömrünü devan ettiriyormuş bu ameliyatı olan akadaşlar durumları hakkında bilgi verirlerse sevinirim rabbim erkese şifa versin...............

slm öncelikle allah acil sifalar versin kardeş bende avn hastasıyım 2007 de sol klçaya fibuladan damarlarıyla alınan canlıkeik sol kalçaya nakledildi erken teşis çok önemli birde damarlı kemik kanlandırma amlytda mikro cerrahide önemli inşallah iyi ellerde ameliyatın başarılı geçmiştir 3ay ayağı yere basmak yok benim bildiği sonra kemikleşme seyrine göre yönlendirirler inşallah proteze gerek kalmadan ömrünü devam ettirirsin erken teşisle protez ortadan kalkıyor salıklı günler mutlu gülüşlerr sende daha farklı bilgilerin varsa paylaşırsan sevinirim

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı